To je to što me zanima!

Hrvatski Copperfield čita misli, zna sve trikove, ali i budućnost

Hrvat Aryan mladi je zagrebački iluzionist, koji uz pomoć samo nekoliko rekvizita zna kako pomutiti um, pročitati misli i izvesti najnevjerojatnije trikove. Za nas je pripremio neke od svojih najluđih trikova
Vidi originalni članak

Iako je Aryan Ivanković (23) od rođenja upućen u duhovnost, yogu, meditaciju i misticizam, tek je s 15 godina počeo proučavati iluzionizam. Prateći rad poznatih svjetskih iluzionista, Davida Copperfielda te Chrisa Angela, Aryan uči prve svoje trikove s kartama. Počeo ih je izvoditi sa 17 godina, a u 20. godini upoznaje, kaže, pravog čarobnjaka koji ga je zapravo uveo u svijet iluzionizma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aryan za svoj posao kaže da je neprocjenjiv. Nema mu ljepšeg nego kada nakon izvedenog trika osobi kojoj pokazuje isti izmami smijeh na licu. Iako je većina ljudi fascinirana time što Aryan izvodi, znao se susretati i s negativnim reakcijama poput nezainteresiranosti ili nezadovoljstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Nevjerojatan trik s kartama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomoću karata, novčića ili loptica, iluzionisti nam uspijevaju pomutiti um na tih nekoliko minuta, a mnogi uspijevaju i previđanjima i čitanju misli. I sam Aryan se u tome okušao i uspio, no o čemu je točno bila riječ nam nije htio otkriti.

POGLEDAJTE VIDEO: Aryan 'rastura' trik za trikom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aryanu je iluzionizam mnogo više od običnog hobija, ali bez obzira na to što mislili o iluzionistima, s jednim se moramo složiti, a to je da je njihova čar što od nemogućeg prave moguće.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Parousia 11.04.2016.

    (Ponovljeni zakon 18,9-13 JB) "Kad uđeš u zemlju koju ti daje Jahve, Bog tvoj, nemoj se priučavati na odvratne čine onih naroda. Neka se kod tebe ne nađe nitko tko bi kroz oganj gonio svoga sina ili svoju kćer; tko bi se bavio gatanjem, čaranjem, vračanjem i čarobnjaštvom; nitko tko bi bajao, zazivao duhove i duše predaka ili se obraćao na pokojnike. Jer tko god takvo što čini gadi se Jahvi; zbog takvih odvratnosti njih i goni ispred tebe Jahve, Bog tvoj. Budi posve vjeran Jahvi, Bogu svome." Veli lik: upućen u duhovnost! Ali kakvu? Vidi se da je povezan sa okultnim. Klonite ga se!

  • Apokalipsični Prorok 11.04.2016.

    Tri su glavna djela okultizma: magija, spiritizam i sotonizam. Ako se netko posveti tim stvarima izlaže se izvanrednom djelovanju demona.Nesumnjivo je da su današnji mediji učinili mnogo toga u korist Sotone.

  • 2 x general 11.04.2016.

    odmah s njim u vladu

Komentiraj...
Vidi sve komentare