To je to što me zanima!

Hvarski slavuj oduševio publiku i žiri slovenskog Supertalenta: 'Nisam očekivao takve reakcije'

Dinu Petrića ste već mogli upoznati u prvoj sezoni showa 'The Voice', a svojim nastupima oduševio je i u emisiji 'A strana'. Pogledajte i poslušajte pjesmu s kojom je oduševio žiri i publiku
Vidi originalni članak

Ako ti se sviđaju Slovenke, sve su tvoje nakon ovoga nastupa, komentirao je član emisija 'Slovenija ima talent'; Lado Bizovičar, nastup hvarskog slavuja Dine Petrića. Mladi pjevač, kojeg je hrvatska publika već imala prilike upoznati u prvoj sezoni showa 'The Voice', nastupima u 'A strani', ali i kroz autorske pjesme, oduševio je publiku i žiri u najvećem i najgledanijem showu u Sloveniji.

U showu 'Slovenija ima talent', predstavio se s pjesmom 'Meni dobro je', koju u originalu izvodi jedna od najvećih slovenskih zvijezda - Jan Plestenjak.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE KAKO DINO PJEVA NA SLOVENSKOM:

Dino je publiku i žiri posebno oduševio jer je kao Dalmatinac u showu izveo pjesmu na slovenskome. Kako je rekao, to mu je bio poseban izazov. Da je njegov nastup bio zaista poseban, potvrdili su i članovi žiri, a pjevačica Maraaya, koja je Sloveniju 2015. godine predstavljala na Eurosongu, a sada je članica žirija, izašla je na pozornicu i zagrlila Petrića.

- Uzbuđen sam i oduševljen. Ni u snovima nisam zamišljao takve reakcije. Žiri i publika su me podržali i pljeskali. Nisam se uopće usudio pomisliti da će se to dogoditi - komentirao je oduševljeni pjevač.

Žiri je dodao kako je pjesmu otpjevao na izvrsnoj 'slovenščini', a komentirali su i kako je nastup bio izrazito emocionalan i perfektno odrađen.

Dino se sada nada nastupu u polufinalu, no za to još mora pričekati nekoliko tjedana. U Hrvatskoj je jedan od najslušanijih mladih pjevača, a u Sloveniji već godinu dana gradi svoju karijeru hitovima na hrvatskom jeziku.

- Sviđa mi se kako Slovenija poznaje naše hitove. Veselim se novim nastupima jer znaju i moje pjesme, a u showu sam se odlučio pjevati na slovenskom jer mi je to bio poseban izazov - rekao je Dino koji je svojim nastupu zagarantirao ovacije, ali i 'četiri DA' od strane žirija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Orion23 11.10.2021.

    Pa ono, covjek dobro pjeva ali nije da me baca u nesvijest...

  • Brexton_ 11.10.2021.

    Podsjeća na Tošu i boja glasa i način pjevanja. Slovenski jezik nije pjevan pa je ovo stvarno izazov i odlično je otpjevao.

  • robluc 11.10.2021.

    Zasto pjevaci ne idu u glazbeni show, ima ih kolko hoces, ostavi supertalet za žonglere i ostale to je supertalen, malo gledate strane supertalente. Vise manje stalno pjevac pobjedi u nasem supertalentu, to je neposteno prema ostalim natjecateljima, po meni najjaci glazbeni show na ovim prostprima definitivno su zvezde granda

Komentiraj...
Vidi sve komentare