To je to što me zanima!

Iako je u kolicima, zbog divnih prijatelja obišao je cijeli svijet!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kevan Chandler (31) iz SAD-a ima tešku bolest mišića i u invalidskim kolicima je. Uz to ima najbolje prijatelje na svijetu. Kako bi se uvijek mogao kretati i družiti s njima osmislili su genijalno rješenje
Vidi originalni članak

Prijatelji su osmislili super rješenje kako bi Kevan Chandler uvijek bio s njima na putovanjima. Napravili su ruksak u kojem ga nose gdje god krenu. 

- Nije im dugo trebalo da naprave ovaj izum. Kao okvir je poslužio planinski ruksak sa metalnim okvirom i viseća mreža za ležanje pomoću koje su me podizali i nosili na putovanju – objašnjava Kevan.

 

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niti jedan teren nije bio nepristupačan zahvaljujući ruksaku, a obišli su sve ono o čemu je Kevan samo sanjao. Uz osmijeh na licu slikali su se pored najvećih svjetskih znamenitosti.

Grupa sada nastoji podijeliti iskustvo s drugim osobama koje boluju od atrofije mišića i pomoći im da ostvare svoje snove.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.11.2017.

    dobro je imati ovakve prijatelje koji pomažu u svako doba dana inoći,,lijepo od njih

  • ljepi 28.11.2017.

    Jos da mogu kome prodati svoju ideju o virtuelnom turizmu ali u realnom vremenu, e to bi bilo nesto. Pogotovo za one koji to sebi ne mogu priuštiti. Ne bi morali ni izlaziti iz sobe, a mogli bi posjetiti sta god zele, i kupiti stvarcice - koje bi mogli opipati. Ne mogu sve da otkrijem. Zvala bi se Virtualism. Kada je patentiram, mozda i potrazim kompaniju spremnu da je razvija.

  • 5000_LoL 28.11.2017.

    Kad bi hdzovo roblje od toga bolovalo, spasili bi se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare