To je to što me zanima!

Ide u finale! Bivši stanar BB-a zabio se u stup i to sve snimio

U trećoj epizodi najvećeg YouTube talent showa Videostar, mentori su se posvađali oko odabira kandidata. Proglasili su najbolje youtubere koji idu u finale u kojem ih očekuju izazovi. Dalje ide i bivši stanar BB-a Luciano
Vidi originalni članak

U novoj epizodi treće sezone YouTube talent showa Videostar, ovogodišnji mentori i slavni JoomBoosovi youtuberi Saamo Petraa, LayZ i TheSikrt biraju finaliste za svoje timove. 

S obzirom da je Petra u Viber communitiesima, gdje se odvija i glasanje za ovogodišnjeg pobjednika, dosad skupila najviše članova, ona je mogla birati prva. U Petrinom timu su Luciano Plazibat, Ema Helena Vičar, Paolo Milović, Doris Stanković i Karla Grčar. U TheSikrtovom timu su Leonardo Lamon, Karla Lucija Mijatović, Juraj Vivana Šokičić, Mihael Markiš (FM Bros) i Roko Lesičar. U LayZ-jevom timu su Mirsad Kadić, Dino Crnčić, Ozana Mileusnić, Ana Škarica i Sven Kranželić. 

A sad je vrijeme da saznate ponešto o svakom od kandidata - u jednoj rečenici!

Tim Petra

1Luciano Plazibat

Luciano ima 20 godina, dolazi iz Solina i sebe opisuje kao pozitivnu, spontanu i hiperaktivnu osobu, a želja mu je da kroz Videostar uspije rasplesati i zabaviti ljude. Ako se sjećate, Luciano je već ranije bio u jednom showu - bio je natjecatelj u Big Brotheru gdje su ga ukućani obožavali i gdje ih je sve zabavljao.

2. Ema Helena Vičar

Ema Helena ima 16 godina, dolazi iz Zagreba i njezine je frendice opisuju kao samostalnu, kreativnu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi u Videostaru prvo što će napraviti je organizirati party!

3. Paolo Milović

Paolo ima 17 godina, dolazi iz Rijeke i opisuje se kao optimističnu, upornu i osjećajnu osobu, a kad se prijavljivao na Videostar najvažnije mu je bilo da se istakne i bude unikatan te da ga se ne uspoređuje ni s jednim drugim youtuberom.

4. Doris Stanković

Doris ima 18 godina, rođena je u Osijeku, ali trenutno živi u Splitu i opisuje se kao otkačenu, komunikativnu i smotanu osobu, a najveća su joj inspiracija njezine mlađe sestre.

5. Karla Grčar

Karla ima 16 godina, dolazi iz Zagreba i za sebe kaže da je nasmijana, smotana i luda, a najveća YouTube inspiracija joj je LayZ, koji je i dalje neutješan što nije završila u njegovu timu.

Tim LayZ

1. Mirsad Kadić

Mirsad ima 22 godine, iz Zagreba je i sebe opisuje kao smiješnu, ambicioznu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi na Videostaru odmah će dati otkaz u firmi!

2. Dino Crnčić

Dino ima 16 godina, dolazi iz Varaždina i kaže da je uporan, velikodušan i emotivan, a ako pobjedi na Videostaru prvo bi zahvalio svom mentoru i publici, a onda se trudio svaki dan sve više napredovati.

3. Ozana Mileusnić

Ozana ima 23 godine, trenutno živi u Maynoothu u Irskoj i sebe opisuje kao srčanu, marljivu i iskrenu osobu, a najveća inspiracija je sama sebi sa svojim ludim idejama.

4. Ana Škarica

Ana ima 17 godina, iz Karlovca je i opisuje se kao upornu, odlučnu i snalažljivu osobu, a ako pobjedi ove godine to bi sigurno dobro proslavila s ekipom.

5. Sven Kranželić

Sven ima 22 godine, iz Zagreba je i opisuje se kao kreativnu, pozitivnu i zabavnu osobu, a ako pobjedi na Videostaru obećaje da će organizirati party koji bi zatresao cijelu Zemlju!

Team TheSikrt

1. Leonardo Lamon

Leonardo ima 16 godina, dolazi iz Rijeke i za sebe kaže da je energičan, razigran i uporan, a ako pobjedi novac neće potrošiti samo na sebe, već će donirati u humanitarne svrhe i pomoći roditeljima. 

2. Karla Lucija Mijatović

Karla Lucija ima 18 godina, iz Splita je i opisuje se kao ambicioznu, samopouzdanu i odlučnu osobu, a ukoliko pobjedi na Videostaru, prvo bi morala provjeriti je li sve samo san pa bi nakon toga slavila.

3. Juraj Vivana Šokičić

Juraj ima 24 godine, dolazi iz Zagreba i kaže da je smotan, optimističan i nepredvidiv, a kad bi mu se dogodila pobjeda na Videostaru svi bi, kaže, od njega dobili zagrljaje!

4. Mihael Markiš (FM Bros)

Mihael ima 18 godina, iz Dugog Sela je i on predstavlja FM Bros ove godine, a opisao se kao iznimno marljivu, zabavnu i ludu osobu.

5. Roko Lesičar

Roko ima 17 godina, iz Varaždina je i sebe bi opisao kao zabavnu, smiješnu, ali pomalo lijenu osobu, a ako pobjedi na Videostaru plakat će od sreće. 

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- The Sikrt Viber Community
- Saamo Petraa Viber Community
- LayZ Viber Community

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hyper 27.10.2018.

    Priključit ću se negativnim komentarima kolega i tek dodati, sramota je da se ovakav ‘imbecilitam’ uopće promovira i tužno je što ima prostora za to u medijima.

  • mmmaro 26.10.2018.

    Bilo bi bolje kad bi ta djeca umjesto zabijanjem u stupove posvetila školi, edukaciji i nekoj efektivnoj karijeri. Suviše je lako biti ridikul, a suviše je tužno vlastiti život podrediti potrebama likova i željama gledatelja. Tužno je vidjeti da mladi, i generacije na kojima počiva budućnost svoju životnu ambiciju podrede sviđanjima drugima. Dozvoljavaju da televizični lik pojede fiktivnu osobu, sami biraju postati sredstvo, predmet, potrošna roba. Sabi žude za time da budu potrošeni. Govorimo o jednoj cijeloj generacije krajnje nesigurnih i iskompleksiranih mladih duša. Svoju samosvjesnost, svoje školovanje, svoje biti afirmirani i uzoriti građan koristan široj zajednici bacaju u smeće, navlačeći na sebe i poistovjećujući se sa jednim izmišljenim likom. Kao likom iz videogrica. Zabiješ se u zid, plešeš po opasnim mjestima, slikaš se pred sprovodima, pumpaš usne, montiraš trepavice, žudiš da budeš sa svojih jedna 18 percipirana isključivo kao seksualni objekt. Krajnje tužno i žalosno. Jadna djeca.

  • ciganin ali onaj najlepši_1 26.10.2018.

    Prekrasne li buducnosti...#neradnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare