To je to što me zanima!

'Imamo ljubomorne žene i zato ne pjevamo ljubavne stihove...'

Dečki iz bosanskohercegovačkog sastava Dubioza Kolektiv odgovorili su na 24 pitanja. Pokazali su nam svoj ritual prije nastupa, malo ismijavali glazbenike koji se guraju u politiku i raspričali se o koncertu
Vidi originalni članak

Čista je laž da nakon svakog koncerta radimo after party. Ta lijepa tradicija se ne dogodi svaki put. Jako često moramo sjesti u kombi jer sljedeći dan sviramo, rekli su nam basist Vedran Mujagić i gitarist Jernej Šavel iz Dubioze Kolektiv. Oni su, kako i sami kažu, jedna četvrtina popularne grupe iz BiH, a odgovorili su na naša 24 pitanja koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva njihova šire prihvaćena pjesma bila je 'Blam', u kojoj su opjevali stanje autocesta u Bosni i Hercegovini. Vole provocirati vladajuće, kao i opće stanje u državi pa su se jako čudili kad smo ih pitali koji ih društveni problem najviše muči. Preskočili su to pitanje jer kažu da bi im odgovor oduzeo previše vremena.

- Vidim da pjevači u Hrvatskoj pokušavaju ući u sistem putem izbora, a ne pokušavaju nikoga provocirati. Možda je to recept za uspjeh - rekli su.

Ponosni su jer im u utorak, 5. studenog, izlazi nova pjesma s Manu Chaom, a krajem studenog nastupaju u zagrebačkom Domu sportova. 

- Dom sportova nam je draža dvorana jer je rokerskija od Arene - rekli su. Njihovi energični nastupi sve dignu na noge, a posebni su i zbog stajlinga.

- Inspiracija za styling na pozornici? Odabrali smo dresove i žuto-crnu boju da se dobro vidimo iz daljine, ali i da ne bi morali prije svakog koncerta razmišljati što ćemo obući - rekli su. 

POGLEDAJTE EPIZODU ZENZACIJE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fali im inspiracije za pisanje ljubavnih stihova, a zašto je tako, pogledajte u intervju na YouTube kanalu 24sata. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 04.11.2019.

    Pokoljenja su ti propalice

  • CacaSeVraca_1 04.11.2019.

    Dečki su fenomenalni, odlična glazba.

  • Prevaratska Republika 04.11.2019.

    Dajte nam članak o satiri parodi bendu Vatrogasci koje tompson ( pjevački profiter ) sa izdavačkim kućama naredjuje da im se zabrani izdavanje albuma i puštanje pjesama na radio stanicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare