To je to što me zanima!

Indira o hitovima s 'Colonijom': 'Na snimanje spota nosili smo pijesak, a imali smo i zmiju...'

Nekadašnja pjevačica grupe 'Colonia', Indira Levak (47), za YouTube kanal 24sata prisjetila se hitova koje je imala s tom grupom. Objasnila nam je kako su nastajale pjesme i spotovi i prisjetila se anegdota
Vidi originalni članak

To je jedan od najdražih koncerata u mom životu. Koliko je najdraži, toliko je bio i najteži. Skoro sam otkazala koncert jer sam bila jako bolesna, ali zbog publike sam sve izdržala. Ovo je koncert moga života!, rekla je Indira Levak o nastupu grupe 'Colonia' 2001. godine u Domu Sportova u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša pjevačica te grupe, za YouTube kanal 24sata komentirala je kako su nastale spotovi i pjesme 'Tidabudibuda', 'Oduzimaš mi dah', ali i pjesme iz solo karijere - 'You will never break my heart' s kojom je nastupila na prošlogodišnjoj 'Dori' te pjesma 'Prvi se pamte'.

- Obožavam ovakve spotove koji prikazuju kako to izgleda pred koncert i kako se pjevači pripremaju. Ja sam tu malo trčkarala, boksala - rekla je nasmijana Indira. Upravo je spot za jedan od njihovih najvećih hitova 'Tidabudibuda' nastao pred veliki nastup u Domu Sportova.

Još jedan pjesma na koju publika redovito poludi, kako kaže, je pjesma 'Oduzimaš mi dah'. Spot za tu pjesmu sniman je u SF stilu, a kako kaže Indira, uvijek su voljeli takav način snimanja i primjenjivali su ga i u drugim spotovima. 

- Donijeli smo brdo pijeska u studio da bi snimili to - prisjetila se Indira. Šljokičastu garderobu koju je nosila u spotu otišla je kupiti u Italiju, a svjetlucava odjeća i dalje je prisutna kod nje na koncertima. 

- Ovdje nisam bila vođena onim 'Manje je više'. Bilo je daj što više, daj da se 'nakinđurim'. To je bilo takvo vrijeme, danas sigurno to ne bih tako - rekla je Indira. Na snimanju ovog spota imali su i posebnog 'prijatelja'. Jedan od njezinih suradnika na set je donio zmiju, a redatelj spota je zamislio da ju Indira u spotu drži, no zbog straha to nije mogla odraditi. 

Kako kaže, snimanja spotova traju i po nekoliko dana, ali uz dobru ekipu, sve je lakše. Indira je s grupom 'Colonia' godinama 'žarila i palila', a hitovi poput 'Za tvoje snene oči', 'Svijet voli pobjednike' i drugi i dalje se pjevaju, a izvodi ih i Indira na svojim nastupima. Sada se okrenula solo karijeri, a prošle godine okušala se i na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije 'Dora'. Nastupila je s pjesmom 'You will never break my heart', a pobjeda joj je za dlaku izmakla.

- Ovdje se pazilo na svaki detalj. Okupila sam fantastičnu ekipu i disali smo kao jedno. Suprug me dva i pol mjeseca spremao za to: Kada vidim ovu snimku, vidim Indiru najjaču na svijetu, koja je poginula na ovoj pozornici - rekla je o svom nastupu na 'Dori'. U žarkim neonskim kostimima, uz plesače i plesačice, Indira je imala i plesnu koreografiju. Sam tekst pjesme napisala je ona, a radila ju je u suradnji s Branimirom Mihaljevićem i Izraelcem Doronom Medaliem, koji je napisao pobjedničku pjesmu 2018. 'Toy'.

Pjesma 'You will never break my heart' dobila je i drugu priliku. Fanovi Eurosonga izabrali su je za natjecanje u kojem se odabire najbolja pjesma od onih koje nisu pobijedile na nacionalnim izborima - OAGE Second Chance. O ponovnom nastupu na 'Dori', Indira kaže - nikad ne reci nikad.

Cijelu Indirinu reakciju na pjesme iz vremena grupe 'Colonia' i solo karijere te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • vještica777 14.10.2020.

    Draga moja gospodo svi, posebno Maroje1.. Indira je od Đurđevica napravila poznatog autora!!! Radio je s mnogim izvođacima Frankom, Mineom, Jackuesom itd.. pa ni jednu pjesmu ne znate niti je bila hit.. a tome u prilog ide i ovo sto radi s novom pjevacicom, struka mu se smije.. Jadno i prestrasno! Indira je jedna jedina, neponovljiva i karizmaticna, nekima se svidja nekima ne, kom se ne svidja neka slusa Sandru Afriku ali ovako napadati zenu koja je svojim krvavim radom podigla Coloniu iz vukoje...ne, dala vam tolike hitove, koja svojom energijom na koncertima dize atmosvefu do neba..je gospodo vase ogledao...ali molim vas dajte pokazite svoju ljepotu, talente i uspjehe koje skrivate iza tastatura.. To bi voljela vidjeti da se dobro nasmijem..😂😂😂

  • 14.10.2020.

    Izgleda da mu je izrasla čuna ,evolucija iz žene u muškarca !

  • 13.10.2020.

    htio bi intervju članova Colonije ( Boris , Tomislav i Indira). zajedno kao prisječanje. ovo sad više nije ni colonija a ni ovo kod Indire nije colonia. Bili su najbolji sa starim pjesmama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare