To je to što me zanima!

Ivan Šarić o Kristini Mandarini: To nisu mandarine već lubenice

Internet senzacija Kristina Mandarina nije zaobišla ni Ivana Šarića. U novoj epizodi Zenzacije našalio se s njezinim mandarinama, a inspiraciju za smiječne skečeve dala mu je i predsjednička kandidatkinja Ava
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović se kandidirala za predsjednicu Republike Hrvatske i svi su bili iznenađeni. Ona nam je toliko često u Zenzaciji da će morati postati rubrika. Imala je 20-minutni govor u kojem je rekla da će očuvati hrvatsku obitelj, što god to značilo, rekao je Ivan Šarić u novoj epizodi Zenzacije koja izlazi na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednički izbori su pred vratima, a svoju je kandidaturu među posljednjima objavila pjevačica, književnica, slikarica i glumica Ava Karabatić.

- Čak joj je i dobar program. Zaštita životinja, strože kazne za nasilje nad njima, nova politika gospodarenja otpadom, suzbijanje korupcije, obmana i laži, veće provjere rodbinskih i prijateljskih veza... Ma, Avu za predsjednicu - čitao je Šarić ponosno njezin program i zaključio da će biti žestoka protukandidatkinja.

ZENZACIJA Šarić o Milijani i Milojku: Tko su oni i zašto se tu masiraju?

U epizodi se raspričao i o internet senzaciji Kristini Penavi, odnosno Mandarinki. 

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU ZENZACIJE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nitko ne zna kako ona uspije prodati 300 kilograma mandarina na dan. Veliki moralisti na internetu su se zbog toga pobunili - rekao je. 

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 11.10.2019.

    Nije BRESTOVJE nego BESTOVJE

  • beowulf1 10.10.2019.

    Ivan Šarić je strahovito iritantan i čudim se Korani Gvozdić da je pala na njegove "fore".

  • ulbo 10.10.2019.

    Hej, ovo je duhovito? Čekajte, ovo je nekome duhovito ili, što je još gore, smiješno!? Pa ... fakat ... Ne, ne , ne ... Valjda je greška u meni. Idem preslušati još jednom. Sada ću to pažljivije, sporije, ozbiljnije ... Možda mi bude duhovito ... Znam, ali ja ne jedem drogu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare