Video

Komentari 24

Ivan Šarić o Kristini Mandarini: To nisu mandarine već lubenice

Ivan Šarić o Kristini Mandarini: To nisu mandarine već lubenice

Internet senzacija Kristina Mandarina nije zaobišla ni Ivana Šarića. U novoj epizodi Zenzacije našalio se s njezinim mandarinama, a inspiraciju za smiječne skečeve dala mu je i predsjednička kandidatkinja Ava

Kolinda Grabar Kitarović se kandidirala za predsjednicu Republike Hrvatske i svi su bili iznenađeni. Ona nam je toliko često u Zenzaciji da će morati postati rubrika. Imala je 20-minutni govor u kojem je rekla da će očuvati hrvatsku obitelj, što god to značilo, rekao je Ivan Šarić u novoj epizodi Zenzacije koja izlazi na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednički izbori su pred vratima, a svoju je kandidaturu među posljednjima objavila pjevačica, književnica, slikarica i glumica Ava Karabatić.

- Čak joj je i dobar program. Zaštita životinja, strože kazne za nasilje nad njima, nova politika gospodarenja otpadom, suzbijanje korupcije, obmana i laži, veće provjere rodbinskih i prijateljskih veza... Ma, Avu za predsjednicu - čitao je Šarić ponosno njezin program i zaključio da će biti žestoka protukandidatkinja.

U epizodi se raspričao i o internet senzaciji Kristini Penavi, odnosno Mandarinki. 

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU ZENZACIJE:

- Nitko ne zna kako ona uspije prodati 300 kilograma mandarina na dan. Veliki moralisti na internetu su se zbog toga pobunili - rekao je. 

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.