To je to što me zanima!

Izgubio je okladu od Hrvata: Talijan trčao okolo u gaćama!

Francesco je košarkaš, a izgubio je okladu od svojih suigrača jer nije pogodio koš s pola terena. Među suigračima je i naš čitatelj koji nam je poslao urnebesnu snimku. Ovo mu je sigurno zadnja oklada!
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Glavnu ulogu u ovom videu ima moj prijatelj Francesco Settanni, suigrač iz moje ekipe. Ideja oklade je stigla nakon jednog običnog treninga, tko će pogoditi šut s pola terena od dvojice igrača i nakon toga se rugati drugom dok on trči praktički gol po dvorani! Ja sam iz Zagreba, ali trenutno igram košarku u Italiji pa je tamo i snimljen video, ispričao nam je Vuk Lazić koji je za Oops Croatia poslao urnebesnu kaznu koja je zadesila njegovog suigrača.

Za kaznu je Francesco morao otrčati deset krugova po dvorani noseći samo čarape i gaće.

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti vrijedne nagrade. Sretno i (ne)spretno! 

Ako ste propustili prethodni Oops Croatia video, pogledajte ga ovdje:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 12.04.2017.

    Daj me poskakljaj pod pazuh i tabane da se nasmijem

  • Prki600 07.04.2017.

    Ovo je nešto najgluplje što nam pokušavaju progurati.

  • koko822222 07.04.2017.

    tragedija...... rađe snimajte komentare na 24sata za svoje filmice...... ima vise komedije

Komentiraj...
Vidi sve komentare