To je to što me zanima!

'Jao, moj penis': Muškarcu u džepu eksplodirala e-cigareta

Muškarcu je opečen penis nakon što mu je u džepu eksplodirala e-cigareta. Incident se dogodio u trgovini u Anaheimu u Kaliforniji. Osim penisa, stradala mu je i desna noga
Vidi originalni članak

Mohamad Zayid Abdihdy (24) opisao je svoje iskustvo u trgovini televizorima kao 'jako stravično'. Snimka nadzorne kamere uhvatila je taj neobičan trenutak. Muškarac je vrištao i trčao po pomoć.

Desna noga mu je opečena na nekoliko mjesta, kao i njegova muškost.

- Planulo mi je u džepu. Bilo je zastrašujuće - ispričao je kasnije Mohamed.

- Područje na kojem smo bili je industrijska zona pa je lako mogao izbiti požar - dodao je.

MANJI NARASTU VIŠE Evo koliko većini muškaraca naraste penis kada je u erekciji

Mohamed tvrdi da je u agoniji i da ne može hodati. Kaže kako više neće koristiti e-cigarete već da će se vratiti na nargilu koju je prije koristio.

Ovo nije prvi slučaj eksplozije kad su u pitanju e-cigarete. Tako smo pisali već o situacijama gdje je e-cigareta eksplodirala ljudima čak u ustima. Eksplozije se događaju zbog litij-ionskih baterija koje su potrebne za rad ovih cigareta.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ĐorđePatković 29.08.2018.

    ako nije patka stvarno je užasno , sad probaj zamislit kako bi izgledalo da se zapali tisuće takvih istih koje idu u električni automobil , kao mala atomska

  • Darkoosde 29.08.2018.

    Evo ležim dva mjeseca. Ljeva noga opečena ( mali dobro, hvala Bogu). Nisam neki škrti lik da kupujem jeftine baterije iz Kine. To ulje možda i je štetno ali ne više od duhana. Lik je David. Sve baterije su iz Kine. Moja je krivnja jer nisam na vrijeme kupio novu a staru bateriju bacio. Jednostavno se mora na vrijeme baciti baterija.

  • mrTrobec 29.08.2018.

    Sada može pušiti amputiranu kožicu sam sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare