To je to što me zanima!

Juraj Šebalj čitao poruke svojih fanova: Trebam li ovo prijaviti?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditelj serijala Zvijezde vrište i najbolji hrvatski drifter, Juraj Šebalj. zavirio je u svoje poruke na društvenim mrežama. Pročitao nam je najsmješnije, najbizarnije i najčudnije poruke koje je dobio...
Vidi originalni članak

Audi ili BMW? Koji je bolji? Ja mislim da je BMW, samo je jedna od poruka koju je Jura primio u inbox, pred kamerama je i odgovorio dotičnom fanu i savjetovao Audi.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Uleti u inbox' novi je serijal iz 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE kojeg ćete subotom moći pratiti na YouTube kanalu 24sata. Poznate face čitat će najzanimljivije, najgore, najsmješnije ulete i poruke koje su dobili putem društvenih mreža.

- Evo, bez zareza mi dolaze poruke! Ja ništa nisam shvatio i sad bi na to trebao odgovarati - rekao je Šebalj kroz smijeh. Zbog svoje profesije dobiva puno upita vezanih baš uz kvalitetu određenih automobilskih marki.

- Ljudi me samo trebaju da im potvrdim njihov stav. To je kao sa ženama - pojednostavio je Jura koji tvrdi da svakom svom fanu jednostavno mora odgovoriti. Javio mu se jedan koji je tražio savjet za auto od pet tisuća eura.

- Kako da ja sada čovjeku savjetujem takav auto?! Kada kupujete jeftin automobil, zaboravite na marku. Kupite onaj koji je u što bolje stanju i sa što manje opreme jer će se ona s vremenom kvariti - objasnio je Šebalj.

Kako kaže, najviše mu se javljaju supruge koje žele da vozi njihove muževe, i to kao ljubavni poklon, za kojekakve godišnjice...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serijal 'Uleti u inbox' dio je 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE koju možete pratiti na našim Facebook, Instagram, TikTok profilima, na 24sata.hr te službenom YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Utegurović 28.02.2021.

    Strašno duhovit ! Nemrem spavati od smjeha !!!

  • Dvorpo 28.02.2021.

    Ovaj lik misli da je duhovit, i stvarno ima svoj krug obožavatelja, al meni je duhovit ko i većina novohrvatskog humora, dakle nimalo.

  • das 28.02.2021.

    Krelac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare