To je to što me zanima!

Kad konobari polude! Žene koje su ih vrijeđale pogodili tortama

Konobari u jednom ukrajinskom restoranu izgubili su strpljenje s dvjema gošćama. Bili su toliko iznervirani da su im u lice bacili torte koje su im bile u rukama
Vidi originalni članak

Na snimci se vidi kako se konobari u kijevskom restoranu Guramma Italiana prepiru s gošćama.

- Zašto bih dovraga jela vašu tortu? - čuje se kako im govori jedna od tih dviju žena.

Umjesto odgovora, mlađi konobar joj je bacio tortu u lice, Druga je žena konobara polila pićem. A onda je i ona dobila drugu tortu posred glave.

NAJAVILI NOVI ZAKON Vlasnici restorana će osoblju morati ostavljati sve napojnice!

- Što se dovraga ovdje događa? - vikale su ove nepristojne gošće restorana.

Na kraju snimke vidi se kako konobar odlaze na razgovor s voditeljem restorana.

RAZBOJSTVA U SPLITU Kćeri vlasnika restorana uperio pištolj u glavu i uzeo 30.000 kn

- Gošće su bile nepristojne. Konobari su učinili to što su učinili. Žene su ih isprovocirale. Neće biti kažnjeni - poručili su iz glasnogovorništva restorana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 07.11.2018.

    kad si konobar baviš se uslužnom djelatnošću ... ako je neki gost bezobrazan ili nasilan ne odgovaraš istom mjerom ... uvijek ima neko normalno rješenje za problematične

  • Belzi 02.11.2018.

    Konobari su nasilnici, trebaju dobiti otkaz i nema opravdanja za njihov cin. Ako su ih gosce vrijedjale, jednostavno vise nisu trebali doci za taj stol ili u najgorem slucaju, trebali su pozvati policiju. Tako sigurno ne bi postupali da je s druge strane stola bio muskarac od 2 metra i 120 kg tezine. Pokrili bi se usima i cijuciju otplazili u kuhinju. Ali na zenama su se iskalili. Opcenito, ljudi na svom radnom mjestu trebaju biti usluzni maksimalno, a nikako ne smiju napadati gosta/klijenta/stranku. Ni u kom slucaju. Zamislite da kad pratnje pacijenata vicu i ponizavaju doktore i medicinske sestre, da im ove bace infuziju u glavu?!

  • marijo494 02.11.2018.

    Bravo za konobare....

Komentiraj...
Vidi sve komentare