To je to što me zanima!

Kako je nastao Svemir? Ivica Puljak odgovara na JoomBoosu

Znanstvenik Ivica Puljak u nedjelju u 19:00 sati gostuje na JoomBoos Facebooku. U svom zanimljivom predavanju objasnit će 'Kako je nastala Zemlja'
Vidi originalni članak

Djecu često zanima kako je Zemlja nastala, a kada im to krenete objašnjavati, gledaju vas znatiželjno, pametnim očima, govori Puljak, koji je na svom YouTube kanalu nedavno pokrenuo serijal 'Znanost u pet', unutar kojega djecu i mlade uči o raznim znanstvenim misterijima, teorijama i zanimljivostima.

Ove nedjelje gostuje na JoomBoos Facebooku

Ove nedjelje po prvi puta gostuje na JoomBoos Facebooku, gdje će se predstaviti epizodom o nastanku Zemlje i života na Zemlji.

- Prvo je pitanje 'Kako je uopće nastao Svemir?'. Nakon toga, odgovaramo na pitanje kako je nastala Zemlja, a zatim i kako je nastao život na zemlji - govori znanstvenik, koji na svoja zabavna i edukativna predavanja skuplja tisuće pregleda znatiželjnih klinaca, ali i onih nešto starijih.

Znanstvene teorije i misteriji

- Mislite li da netko zaista zna točan odgovor na pitanje kako je nastao cijeli Svemir? Možda netko misli da zna. Ali, najiskreniji odgovor na to pitanje je: Nitko ne zna - govori simpatični znanstvenik. 

No, nemojte misliti da tu njegovo predavanje završava. Baš naprotiv, ovdje sve tek počinje. A o čemu je još Puljak govorio te čemu vas sve može naučiti - saznajte ove nedjelje u 19:00 sati na JoomBoos Facebook stranici. 

Još neka njegova zanimljiva predavanja o raznim temama pogledajte na njegovom YouTube kanalu:

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Perica12 15.04.2020.

    Neznam čemu se uopće trudi. Pa svaki pravi Hrvat zna kako je nastao svemir. I kada. Pa piše u jednoj knjizi. Istina da u istoj piše afirmativno i o pokoljima, bratoubojicama, incestu, ali to nije bitno za temu. A da nije sve tako jednostavno (kao što piše u toj knjizi) evo jedan vic. Nakon što je Bog na kraju svog posla stvorio Adama i Evu odluči da malo popriča sa njima. Kaže on njima: vi ste prvi ljudi i ja sam vas stvorio. Pogleda Adam na stranu i priupita. Pa dobro, a tko je onda ovo?. Odgovori Bog: aaa, to je Joža. On je već tu bio kada sam ja došao.

  • Torpedo123 14.04.2020.

    "Mislite li da netko zaista zna točan odgovor na pitanje kako je nastao cijeli Svemir? Možda netko misli da zna. Ali, najiskreniji odgovor na to pitanje je: NITKO NE ZNA". A ja sam mislio da znanost zna sve i da ateizam nije vjera neka činjenica? Ateisti VJERUJU da je čovjek nastao od majmuna, nigdje nepostoji dokaza za to, nikada nije pronađen niti će biti pronađen dokaz prijelaza iz jedne vrste u drugu. "Malo znanosti vas vodi daleko od Boga, dok vas više znanosti vodi upravo k Njemu.“ - Loius Pasteur

  • Fellini123 13.04.2020.

    Doš'o je čika Joža Manolić i rek'o: e sad ima da ima svemira i basta!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare