To je to što me zanima!

Kerekesh teatar i 24sata Oriđiđi produkcija vam donose novi film: Komediju 'MARGINALCI'

Započelo je snimanje novog filma pod redateljskom palicom glumca Ljubomira Kerekeša. Snimanje će trajati 16 dana na više od 10 lokacija diljem Varaždinske županije
Vidi originalni članak

U jedan stari, skureni, hrđavi lonac ubacili smo malo varaždinskog, malo zagorskog, malo bosanskog i malo međimurskog humora i kuhamo finu komediju 'MARGINALCI', komentirao je Jan Kerekeš za društvene mreže Kerekesh teatra o novom filmu koji je počeo sa snimanjem.

POGLEDAJTE VIDEO: KEREKESH SHOW S ANOM BEGIĆ TAHIRI I JANOM KEREKEŠOM

21.3. u Petrijancu je započelo snimanje filma te su se u Društvenom domu pridružili svi glumci iz serije te cijela snimateljska i tehnička ekipa. Film se snima u koprodukciji 24sata.

- U film će biti uključeno više od 30 glumaca te više od 120 statista, a snimat ćemo na više od 10 lokacija diljem Varaždinske županije - dodao je Jan Kerekeš.

U glavnim ulogama u filmu su scenarist i režiser filma Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš, Marija Krpan, Draško Zidar, Andro Damiš, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko. 

- Milan Pavlović i Andro Damiš pridružili su se ekipi i skoro smo uspjeli pročitati tekst do kraja - komentirao je Jan Kerekeš početak snimanja filma.

Kerekesh teatar je popularno kazalište  sa sjedištem u Varaždinu, a pod vodstvom Jana i Ljubomira Kerekeša. Poznati su po brojnim predstavama poput 'Susjedi', 'Ja trudnica', 'Imovina', 'Ringišpil' te po filmu Ljubomira Kerekeša 'Ufuraj se i pukni'. 

Od jeseni ćete novi film 'Marginalci', ujedno i drugi film Kerekesh teatra, moći pogledati u svim Blitz CineStar kinima i nasmijati se uz najbolje glumce iz naše regije.

POGLEDAJTE VIDEO: KEREKESH SHOW S LJUBOMIROM KEREKEŠOM I DARKOM JANEŠOM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nikola61 24.03.2022.

    Dobar transparent imaju “Ni desno ni levo samo u črevo”

  • VLADEK72 23.03.2022.

    Užas ....

  • In Diana Jones 23.03.2022.

    Yad i Byeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare