To je to što me zanima!

Koliko se Hrvati zapravo brinu? Izmislio Brigometar koji mjeri raspoloženje prolaznika...

Eh, da mi je dobiti kunu za svaku brigu u životu. Pomoću Brigometra sada možemo i izračunati koliki bi iznos dobili toga dana. Šalu na stranu, Brigometar je uređaj koji pomoću umjetne inteligencije mjeri raspoloženje
Vidi originalni članak

Istina je, brige utječu na zdravlje, a u Zagrebu je uočeno da zaista postoji način da se riješimo barem jedne od svojih briga i na taj način pomognemo sebi. Prvi korak je da postanemo svjesni svojih briga.

- Brigometar je zapravo zabavan i edukativan način na koji smo mi htjeli pokazati kako brige utječu na zdravlje. U digitalne city light ekrane stavili smo umjetnu inteligenciju koja očitava emocije na licu i može dati točnu informaciju koliko je netko zabrinut- objasnila je direktorica marketinga Croatia Osiguranja, Marija Jakeljić.

 Brinemo li barem malo, svakog dana, unaprijed zbog nečega na što ne možemo utjecati, potrošit ćemo dragocjeno vrijeme života na loše osjećaje i neutemeljeni strah.

Takvi nas osjećaji proganjaju te im se nastojimo oduprijeti, no ponekad ne treba sve odraditi samostalno. Potražimo pomoć na vrijeme! Naravno, pod uvjetom da smo svjesni svojih briga.

- Uređaj skenira mišiće lica i između osam emocija bira onu koja je predefinirana kao zabrinutost. Onima kod kojih je detektirana zabrinutost iznad 90%, poklonili smo besplatan preventivni pregled- rekao je Ivan Golubić, copywriter agencije Bruketa&Žinić&Grey.

U suradnji s maštovitim majstorima oglašavanja iz tvrtki Bruketa&Žinić&Grey te GO2Digital upogonili su Brigometar – interaktivni ekran koji pouzdano mjeri razinu brige. Tako su svi prolaznici imali priliku stati pred ekran i izmjeriti razinu briga kojima su opterećeni. Osim rezultata i odgovarajuće preporuke, mogli su skinuti jednu brigu s vrata – brigu o zdravlju. Naime, Croatia osiguranje je za sve koji brinu o zdravlju kreirala Dopunsko Detekt ponudu s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti (srčani i moždani udar, melanom, rak prostate, rak dojke, rak pluća, vrata maternice ili testisa).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 12.02.2022.

    Ha ha.. koje s....

  • Joystick 12.02.2022.

    Ovaj rastura sa izumima kao i Mate.

  • prokurator 11.02.2022.

    znači ako se smješkaš prilikom skeniranja, njihova umjetna inteligencija izmjeri da nemaš nikakvih briga. BRILJANTNO evo aplaudiram klap klap! 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare