Koliko se Hrvati zapravo brinu? Izmislio Brigometar koji mjeri raspoloženje prolaznika... | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 5

Koliko se Hrvati zapravo brinu? Izmislio Brigometar koji mjeri raspoloženje prolaznika...

Koliko se Hrvati zapravo brinu? Izmislio Brigometar koji mjeri raspoloženje prolaznika...
2

Eh, da mi je dobiti kunu za svaku brigu u životu. Pomoću Brigometra sada možemo i izračunati koliki bi iznos dobili toga dana. Šalu na stranu, Brigometar je uređaj koji pomoću umjetne inteligencije mjeri raspoloženje

VIDEO

Istina je, brige utječu na zdravlje, a u Zagrebu je uočeno da zaista postoji način da se riješimo barem jedne od svojih briga i na taj način pomognemo sebi. Prvi korak je da postanemo svjesni svojih briga.

VIDEO

- Brigometar je zapravo zabavan i edukativan način na koji smo mi htjeli pokazati kako brige utječu na zdravlje. U digitalne city light ekrane stavili smo umjetnu inteligenciju koja očitava emocije na licu i može dati točnu informaciju koliko je netko zabrinut- objasnila je direktorica marketinga Croatia Osiguranja, Marija Jakeljić.

 Brinemo li barem malo, svakog dana, unaprijed zbog nečega na što ne možemo utjecati, potrošit ćemo dragocjeno vrijeme života na loše osjećaje i neutemeljeni strah.

Takvi nas osjećaji proganjaju te im se nastojimo oduprijeti, no ponekad ne treba sve odraditi samostalno. Potražimo pomoć na vrijeme! Naravno, pod uvjetom da smo svjesni svojih briga.

- Uređaj skenira mišiće lica i između osam emocija bira onu koja je predefinirana kao zabrinutost. Onima kod kojih je detektirana zabrinutost iznad 90%, poklonili smo besplatan preventivni pregled- rekao je Ivan Golubić, copywriter agencije Bruketa&Žinić&Grey.

U suradnji s maštovitim majstorima oglašavanja iz tvrtki Bruketa&Žinić&Grey te GO2Digital upogonili su Brigometar – interaktivni ekran koji pouzdano mjeri razinu brige. Tako su svi prolaznici imali priliku stati pred ekran i izmjeriti razinu briga kojima su opterećeni. Osim rezultata i odgovarajuće preporuke, mogli su skinuti jednu brigu s vrata – brigu o zdravlju. Naime, Croatia osiguranje je za sve koji brinu o zdravlju kreirala Dopunsko Detekt ponudu s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti (srčani i moždani udar, melanom, rak prostate, rak dojke, rak pluća, vrata maternice ili testisa).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura