To je to što me zanima!

Konj uletio u kladionicu: Rušio stolove i divljao kraj šanka...

Iako zvuči kao početak vica, nesvakidašnji slučaj u francuskom gradu Chantillyju, sve je samo ne vic. Jedan je konj utrčao u lokal i srušio stolove dok su gosti panično trčali tražeći spas pred životinjom
Vidi originalni članak

Iako zvuči kao početak vica, nesvakidašnji slučaj u francuskom gradu Chantillyju, sve je samo ne vic. Jedan je konj utrčao u lokal i srušio stolove dok su gosti panično trčali tražeći spas pred životinjom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jahač je pao s konja negdje između trkališta i štale, nakon čega je konj pobjegao na cestu i prošao nekoliko križanja te naposljetku ušao u kafić. To je sve prilično nevjerojatno, rekao je trener konja Jean-Marie Beguigne.

Životinja je i prije znala pobjeći, no ovo mu je prvi put da je uletio u bar. Lokal Pari Mutuel Urbain, inače je mjesto gdje se gosti mogu kladiti na konjske utrke. Snimku nadzorne kamere objavio je na svom Youtube kanalu vlasnik lokala Stephane Jasmin i nadodao:

- Životinja gurnula vrata i ušla te smjesta pojurila do kuta za klađenje. Nakon toga se okrenuo i pojurio nazad rušeći stolove i stolce. Nikad nisam vidio ništa slično. Srećom, u ovom incidentu nitko nije ozlijeđen.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 3am 03.10.2018.

    kad se ideš kladit na samog sebe

  • AnonymAnus 03.10.2018.

    Jel makar dobio na kladi?

  • bob rock11 03.10.2018.

    obečali mu da će biti namještena utrka i da će pobjediti a on izgubio i naravno da je popizdio i napravio dar mar u kladionici. :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare