To je to što me zanima!

Kopao jamu za susjeda i sam u nju upao: Spotrgal sam si obje noge, tko bu me zvlekel van?!

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Zoran Pribičević vam donose novu epizodu serijala 'Tko je tu lud?'. U subotu u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte što se dogodi kada drugom kopate rupu!
Vidi originalni članak

Mještani su javili da se cijelu noć već nekoliko dana čuje čudno zavijanje. Ne samo kroz noć već i jutros, prenosio je reporter Zoran Pribičević direktno s mjesta događaja. Javljanje s terena iznenada je prekinulo potmulo zapomaganje iz same zemlje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': KOPAO JAMU ZA SUSJEDA

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata nastavlja svoju seriju skečeva temeljenih na svima nam poznatim narodnim poslovicama i uzrečicama. Osim što ponavljamo mudrosti naših baka i djedova, u serijalu se također bavimo tipičnim hrvatskim problemima uzrokovanih mentalitetom i tragikomedijama poput kupovanja artikala po punoj cijeni usprkos posjedovanju kupona za popust. 

U selu Donji Prdanovci dogodilo se ono na što su nas upozoravale prethodne generacije - gospodin koji je kopao rupu za susjeda da padne u nju. 

- Jamu sam kopal' da susjed padne unutra tako da si jednu nogu spotere, a ja sam opal' unutra prek trave. Obje noge su mi pukle - jadikovao je zlonamjerni kopač.

Pribičević se dobro snašao u reporterskoj ulozi i upitao mještanina što ga je toliko razljutilo da nekome želi toliku nesreću.

- Dobro da me pitaš što mi je skrivio! Kupil' je nedavno novi auto i onda ga parkirao ispred moje hiže tak da ga celi dan moram gledati! - pjenio se mještanin. Nakon što je čuo zvuk automobila u blizini, počeo je glasno buncati o hrtovima i životinjama koje ga napadaju dok čeka pomoć.

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Tko je tu lud?!' pojaviti će se i Luka Petrušić, Petra Kurtela, Matija Šakoronja, Ognjen Milovanović, Vesna Ravenšćak Lozić te Josip Brakus. Pribičević kaže kako gledatelji od serijala uvijek mogu očekivati nešto novo.

- Vjerujem da će se dobro zabaviti i nasmijati jer smo se i mi sjajno zabavljali dok smo snimali. Svaka epizoda je mala priča za sebe i vjerujem da će svatko naći nešto što će mu se svidjeti - rekao je.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte vaša iskustva s ostvarivanjem starih narodnih mudrosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pirat_Gordon_7 20.09.2021.

    Bezveze

  • ćufta 18.09.2021.

    Lik u grabi je talentiran. To je jedino pozitivno u ovome svemu. Da bi bilo smiješno,osim što mora biti duhovito treba biti i spontano. Nema ničeg od navedenog.

  • lily2811 18.09.2021.

    ,,Tko drugom jamu kopa ,sam u nju padne "😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare