Obavijesti

Video

Komentari 5

Kopao jamu za susjeda i sam u nju upao: Spotrgal sam si obje noge, tko bu me zvlekel van?!

Kopao jamu za susjeda i sam u nju upao: Spotrgal sam si obje noge, tko bu me zvlekel van?!
1

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Zoran Pribičević vam donose novu epizodu serijala 'Tko je tu lud?'. U subotu u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte što se dogodi kada drugom kopate rupu!

VIDEO

Mještani su javili da se cijelu noć već nekoliko dana čuje čudno zavijanje. Ne samo kroz noć već i jutros, prenosio je reporter Zoran Pribičević direktno s mjesta događaja. Javljanje s terena iznenada je prekinulo potmulo zapomaganje iz same zemlje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!': KOPAO JAMU ZA SUSJEDA

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata nastavlja svoju seriju skečeva temeljenih na svima nam poznatim narodnim poslovicama i uzrečicama. Osim što ponavljamo mudrosti naših baka i djedova, u serijalu se također bavimo tipičnim hrvatskim problemima uzrokovanih mentalitetom i tragikomedijama poput kupovanja artikala po punoj cijeni usprkos posjedovanju kupona za popust. 

U selu Donji Prdanovci dogodilo se ono na što su nas upozoravale prethodne generacije - gospodin koji je kopao rupu za susjeda da padne u nju. 

- Jamu sam kopal' da susjed padne unutra tako da si jednu nogu spotere, a ja sam opal' unutra prek trave. Obje noge su mi pukle - jadikovao je zlonamjerni kopač.

Pribičević se dobro snašao u reporterskoj ulozi i upitao mještanina što ga je toliko razljutilo da nekome želi toliku nesreću.

- Dobro da me pitaš što mi je skrivio! Kupil' je nedavno novi auto i onda ga parkirao ispred moje hiže tak da ga celi dan moram gledati! - pjenio se mještanin. Nakon što je čuo zvuk automobila u blizini, počeo je glasno buncati o hrtovima i životinjama koje ga napadaju dok čeka pomoć.

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Tko je tu lud?!' pojaviti će se i Luka Petrušić, Petra Kurtela, Matija Šakoronja, Ognjen Milovanović, Vesna Ravenšćak Lozić te Josip Brakus. Pribičević kaže kako gledatelji od serijala uvijek mogu očekivati nešto novo.

- Vjerujem da će se dobro zabaviti i nasmijati jer smo se i mi sjajno zabavljali dok smo snimali. Svaka epizoda je mala priča za sebe i vjerujem da će svatko naći nešto što će mu se svidjeti - rekao je.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte vaša iskustva s ostvarivanjem starih narodnih mudrosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode