To je to što me zanima!

Kralj Instagrama se hvali: Imao sam devet djevojaka u krevetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Kralj Instagrama', multimilijunaš Tony Toutouni hvali se na društvenim mrežama svojim raskalašenim zabavama na kojima sudjeluje i mnoštvo polugolih žena
Vidi originalni članak

Ovaj plejboj ne skriva koliko voli žene pa mu je profil na Instagramu prepun njihovih golišavih snimki. No, osim sa ljepoticama, hvali se i s luksuznim gliserima i sportskim automobilima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov život na Instagramu prati skoro dva milijuna ljudi. Tony (45) je uspješni poduzetnik, vlasnik noćnih klubova u Los Angelesu. 

- Imao sam ludih, ludih provoda. Imao sam devet djevojaka u krevetu. Nekad ih je bilo i pet, nekad četiri, dvije, tri... ovisi kako kad - pohvalio se za Daily Star Online.

Ponosno tvrdi kako nikad nije nekoj ženi platio za njezino društvo. Dodaje i kako su mu zanimljive žene koje pokažu interes za isti spol.

- Znam puno djevojaka i ukoliko one pokažu interes jedna za drugu, nemam ništa protiv toga. Volim se puno zabavljati - iskren je ovaj bogataš koji se razveo nakon 30 dana braka i od tada je samac.

Kaže da je slobodan i da može raditi što želi.

- Nisam oženjen, nemam curu, nemam nikakvih ograničenja u životu. Mogu raditi sve što želim i svoj život temeljim na tome - zaključio je Tony.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mrTrobec 26.11.2018.

    S tvojim parama ja bih ih imao 29.

  • GO_RAN 26.11.2018.

    Buahahaha.....

  • GO_RAN 26.11.2018.

    Vidi se koliko su svi umjetni

Komentiraj...
Vidi sve komentare