To je to što me zanima!

Lille novim spotom raspametila fanove: 'Brčka' se u bazenu dok su oko nje isklesani mladići...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Provokativna Lidija Bačić Lille novim spotom ponovno je raspametila obožavatelje. Snimala ga je na bazenu, u crnom kupaćem kostimu, a u rukama je držala guštere koje mazila
Vidi originalni članak

Lille, uopće ti ne trebaju druge djevojke u spotu kad samo tebe gledamo. Zašto ja nisam ovaj gušter? To su samo neki od komentara na novu pjesmu Lidije Bačić Lille 'Radi radi radi'. Za nju ljeto nema kraja. U novom spotu šetala je i plesala u badiću oko bazene, a obožavatelje su oduševili i gušteri koje je Lidija držala u rukama i mazila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pjesma koju sam pisala sa Fayom. Uvijek plešem na nju jer je booombastiiic - napisala je Lille u opisu fotografije na Instagramu kada je predstavljala novu pjesmu. Atraktivna Splićanka ponovno je raspametila fanove svojom linijom, a ni ženski dio publike nije ostao imun na nabildane muškarce koji Lidiji prave društvo na bazenu.

Radi, radi, radi mi što hoćeš pjevala Lille u novom spotu, a iz prikazanih kadrova vidljivo je da je ekipi bilo zanimljivo na snimanju spota. Njezini modeli brčkali su se u bazenu, plesali i zabavljali, a Lille se čak i primila roštilja. No, scene koje su posebno oduševile obožavatelje bile su one na kojima Lidija drži guštere u rukama, a u jednoj sceni su čak i ležali na njoj.

- Ajme, hrabre žene. Ludilo brale - komentirali su oduševljeni fanovi, a neki su se i pitali zašto oni nisu gušter bar na jedan dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Tony1802 24.09.2020.

    Čini mi se da u ovom debilnom spotu(slušam na mute) najskuplji dio su kobasice i vino😅

  • 23.09.2020.

    hahahag uzas, a jos su jadniji ovi kojima se to svida

  • zinky 23.09.2020.

    Bože dragi.....pa jel ovo talent? kakva je ovo pjesma? ona stvarno ima visoko mišljenje o sebi, možda i previsoko

Komentiraj...
Vidi sve komentare