To je to što me zanima!

Mačak koji se pravio da ne voli bebu uhvaćen s njom u krevetu

Mačak Sunny je ignorirao malenu Hazel kad su je roditelji dovezli iz bolnice u SAD-u. - Sunny je spavao s bebom par sati dok muž nije shvatio da ga nema nigdje u kući, rekla je majka
Vidi originalni članak

Mačak Sunny je pola svog života proveo u azilu. U osmoj godini udomili su ga Shannon Richardson i njezin muž.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dugo je tražio dom, uzeli smo ga čim smo ga vidjeli, rekla je Shannon. Nakon pet godina zajedničkog života, u dom je stigla i beba Hazel. Dolaskom bebe, Sunny je bio blago zbunjen i nezainteresiran za nju.  Nekoliko mjeseci je pokušavao 'reći' da mu se ne sviđa, sve dok se jedne noći očito predomislio. 

- Sunny je spavao s bebom par sati dok muž nije shvatio da ga nema nigdje u kući, rekla je Shannon i nadodala kako je Sunny cijeli vrijeme glumio nezainteresiranost, a zapravo je jako zavolio svoju sestru. 

- Bila sam jako iznenađena kad sam ga vidjela da spava s njom, zaključila je majka. Otkad su ga uhvatili, on više ne skriva ljubav prema malenoj Hazel te nikada ne napušta. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Korísníčko íme 04.03.2020.

    "....a zapravo je jako zavolio svoju sestru." .... Čiju sestru? Mačkovu sestru? Njihova kčer je sestra njihovom mačku?????? Izgubljen u prijevodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare