To je to što me zanima!

Mama fana ga 'napala': Znaš li koliko moja kćer ima godina?

Ekipa serijala Prank'd nasamarila je jednog od najpoznatijih idola klinaca današnjice, Filipa Dejanovića TheSikrta. Optužili su ga da se upucavao jednoj obožavateljici - koja je maloljetna!
Vidi originalni članak

Filipu Dejanoviću su smjestili njegovi frendovi iz JoomBoosa, Bruno Lukić i Filip Rebrović i priredili mu pravu scenu u jednom zagrebačkom kafiću. Mislio je da će samo malo popričati s obožavateljicom, a onda ga je napala 'njezina mama'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bruno i Ficho rekli su Sikrtu da ga na kavi čeka producent jer se s njime mora dogovoriti za novi serijal. Producent ga je na trenutak ostavio samog kako bi otišao po novčanik, a tada je na scenu stupila djevojka (14) koja je glumila njegovu obožavateljicu. I to prilično dobro!

Prvo je od njega tražila selfie, a kad su se fotografirali, rekla mu je da je zaljubljena u njega i da bi voljela izaći s njim. Sve je to sa strane pratila glumica koja je bila u ulozi njezine mame.

- Vi ste pitali moju kćer da ide s vama u klub, znate li koliko ona ima godina? - pitala je Sikrta bijesno 'njezina mama'.

On se totalno skamenio kad ga je počela napadati i nije znao kako se obraniti, dok je njegova 'obožavateljica' stajala sa strane i sve promatrala. 

Kako je ova drama završila i je li Sikrt bio jako ljut na frendove koji su mu priredili ovu spačku, pogledajte u cijeloj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati te, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 02.05.2020.

    Povraća mi se kada vidim malog fake prankstera . Mališu netko gura, bez talenta mladac , samo copy paste sa you tube'a . Wtf moram ići na toalet protjeralo me , izglada da mi se i nesto drugo radi kada pročitam ovakav velebni prank . Jbt prdnuh ,moram krenuti !

  • Fabijan. 02.05.2020.

    Dječica se igraju. TheSikrt? Tako smo i mi kad smo bili mali... ja sam Luke Skywalker, ti si Han Solo, ona je princeza Leila, ovo je moj svjetlosni mač..... samo, mi smo se igrali u dvorištu, nismo se snimali

  • ElToro- 02.05.2020.

    Ovo je nešto kao vijest, nešto čemu je mjesto u medijima? Ovime se ljudi bave? Stvarno je nastupila idiokracija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare