Obavijesti

Video

Komentari 29

Mama fana ga 'napala': Znaš li koliko moja kćer ima godina?

Mama fana ga 'napala': Znaš li koliko moja kćer ima godina?

Ekipa serijala Prank'd nasamarila je jednog od najpoznatijih idola klinaca današnjice, Filipa Dejanovića TheSikrta. Optužili su ga da se upucavao jednoj obožavateljici - koja je maloljetna!

VIDEO

Filipu Dejanoviću su smjestili njegovi frendovi iz JoomBoosa, Bruno Lukić i Filip Rebrović i priredili mu pravu scenu u jednom zagrebačkom kafiću. Mislio je da će samo malo popričati s obožavateljicom, a onda ga je napala 'njezina mama'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bruno i Ficho rekli su Sikrtu da ga na kavi čeka producent jer se s njime mora dogovoriti za novi serijal. Producent ga je na trenutak ostavio samog kako bi otišao po novčanik, a tada je na scenu stupila djevojka (14) koja je glumila njegovu obožavateljicu. I to prilično dobro!

Prvo je od njega tražila selfie, a kad su se fotografirali, rekla mu je da je zaljubljena u njega i da bi voljela izaći s njim. Sve je to sa strane pratila glumica koja je bila u ulozi njezine mame.

- Vi ste pitali moju kćer da ide s vama u klub, znate li koliko ona ima godina? - pitala je Sikrta bijesno 'njezina mama'.

On se totalno skamenio kad ga je počela napadati i nije znao kako se obraniti, dok je njegova 'obožavateljica' stajala sa strane i sve promatrala. 

Kako je ova drama završila i je li Sikrt bio jako ljut na frendove koji su mu priredili ovu spačku, pogledajte u cijeloj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Ova je epizoda snimljena prije donošenja mjera zabrane javnih okupljanja zbog korona virusa u Hrvatskoj. Ovim smo vas tekstom htjeli podsjetiti na dosad najbolje epizode legendarnog JoomBoos serijal Prank'd. Uz neke od najgledanijih epizoda možete se zabaviti i nasmijati te, barem nakratko, misli maknuti od ozbiljnih tema. Na snimanjima nitko nije ozlijeđen ili povrijeđen. Svi su to shvatili kao dobru šalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode