To je to što me zanima!

Mario Petreković: 'Vrijeme je za pravu akciju u Hollywoodu'

Ne postoji bolji put do zvijezda od onog u genijalnom online talent showu Videostar. Osvojite putovanje u Hollywood te super ugovor s JoomBoosom te ostvarite profesionalnu karijeru YouTubera
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Lana, Mario, Pravila igre, Filip, Legendarna ekipa iz 'Noćne more' Željka Malnara, Dubioza kolektiv, Juan Augustin Lopez i Endi pozivaju te da postaneš Videostar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko je cestarina do Hollywooda, pita komičar Mario Petreković jer upravo on će vas odvesti na putovanje života. 
Samo se još danas možete prijaviti na najzabavniji online talent show Videostar i postati zvijezda YouTubea.

- Budite svoji i svakako se prijavite. Ne propustite životnu priliku i putovanje u Hollywood sa mnom. Ajmo ekipa, vrijeme je za akciju, snimanje i natjecanje - kazao je Petreković.

- Ako ti je dosta gledanja u zvijezde, prijavi se i postani zvijezda - poručio je Argentinac Juan Augustin Lopez (31) koji je svojom zaraznom pozitivnom energijom osvojio publiku i žiri u showu “Supertalent”. 

- Pokažite sve svoje talente da biste postali pobjednik JoomBoos Videostara. Nemojte propustiti vlak ka uspjehu - kazala je pjevačica Lana Jurčević. Svojim talentom i simpatičnošću primamila je tisuće obožavatelja, a ako misliš da i ti svojim glasom, smislom za humor ili pak sposobnošću baratanja kozmetičkim kistovima možeš biti nova Lana ili Mario, dokaži to. 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave traju još samo danas.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • i2nd 26.10.2017.

    Bljuje mi se od ovog napornog čovjeka

  • plik 23.10.2017.

    a baš su našli ekipu, nema kaj..

  • Papatest 23.10.2017.

    Vrijeme ti je stari za Vrapče a ne za Holywood

Komentiraj...
Vidi sve komentare