Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mario Petreković: 'Vrijeme je za pravu akciju u Hollywoodu'

Ne postoji bolji put do zvijezda od onog u genijalnom online talent showu Videostar. Osvojite putovanje u Hollywood te super ugovor s JoomBoosom te ostvarite profesionalnu karijeru YouTubera

8 komentara

POGLEDAJTE VIDEO: Lana, Mario, Pravila igre, Filip, Legendarna ekipa iz 'Noćne more' Željka Malnara, Dubioza kolektiv, Juan Augustin Lopez i Endi pozivaju te da postaneš Videostar

[video: 1197586 / ]

Koliko je cestarina do Hollywooda, pita komičar Mario Petreković jer upravo on će vas odvesti na putovanje života. 
Samo se još danas možete prijaviti na najzabavniji online talent show Videostar i postati zvijezda YouTubea.

- Budite svoji i svakako se prijavite. Ne propustite životnu priliku i putovanje u Hollywood sa mnom. Ajmo ekipa, vrijeme je za akciju, snimanje i natjecanje - kazao je Petreković.

- Ako ti je dosta gledanja u zvijezde, prijavi se i postani zvijezda - poručio je Argentinac Juan Augustin Lopez (31) koji je svojom zaraznom pozitivnom energijom osvojio publiku i žiri u showu “Supertalent”. 

- Pokažite sve svoje talente da biste postali pobjednik JoomBoos Videostara. Nemojte propustiti vlak ka uspjehu - kazala je pjevačica Lana Jurčević. Svojim talentom i simpatičnošću primamila je tisuće obožavatelja, a ako misliš da i ti svojim glasom, smislom za humor ili pak sposobnošću baratanja kozmetičkim kistovima možeš biti nova Lana ili Mario, dokaži to. 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave traju još samo danas.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message