To je to što me zanima!

Marko Škugor: Duet s Oliverom ostaje za cijeli život, legenda je

Pjevač Marko Škugor u 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata otkrio je što mu znači duet s Oliverom, kako je bilo predstavljati Hrvatsku na Euroviziji, što priprema na novom koncertu...
Vidi originalni članak

Oliver je životni, pjevački, svakakav uzor. On je legenda, rekao je pjevač Marko Škugor (30) koji je s legendarnim pjevačem snimio i duet 'Samo s tobom sam upoznao ljubav'. Pjevač je u 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata otkrio što mu taj duet znači.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Duet s Oliverom je pjesma na koju sam najponosniji. To je nešto što mi ostaje za cijeli život. To će zauvijek biti najveći duet koji ću snimiti - otkrio je Škugor. Upravo je pjesma 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' u posljednje vrijeme postala pjesma za prvi ples brojnim mladencima, a i samog Škugora često zovu 'kralj prvih plesova'

Osim dueta s Oliverom, Škugor je u pažnju javnosti došao i 2013. godine. Kao solist i prvi tenor, s 'Klapom s mora' i pjesmom 'Mižerja' predstavljao hrvatsku na Euroviziji.

- Bio je odličan i uzvišen osjećaj predstavljati Hrvatsku na Euroviziji, ali sam mislio da ćemo ući u finale - otkrio je Škugor i dodaje da je upravo Eurovizija bila prekretnica koja ga je dovela do solo karijere i tada je, kako kaže, vidio da je to ono što mu treba. Kaže kako se u bliskoj budućnosti ne vidi ponovno na Euroviziji.

Sa suprugom Ivanom je u braku sedam godina te imaju sinove Andriju (6) i Petra (3). Škugor godišnje odradi oko 100 koncerata pa kaže kako slobodno vrijeme najčešće provodi s djecom.

- Najdraži koncert koji sam održao je prvi koncert u Lisinskom 2018. godine. Bio sam bolestan, dva sata prije koncerta sam došao s Hitne - ispričao nam je pjevač koji će sredinom ožujka ponovno stati na pozornicu u Lisinskom. Otkrio je kako priprema nešto što je dosada za njega bilo neuobičajeno, a nada se i inozemnoj karijeri.

Cijeli intervju s Markom Škugorom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bubamiha 06.03.2020.

    Opet ovaj ljigavac

  • 06.03.2020.

    Drz se nogometa Pep

  • hrvoje16 05.03.2020.

    Opako ste dosadni sa njim. Tolko kvalitetnih izvođaća a vi ste uporni i uporni sa likovima koji imaju utjecaj od strane ko zna koga pa ih onda "gurate". Zato propada Hrvatska glazba. Prestanite više sa tim. Dakle lik je nezanimljiv. Točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare