To je to što me zanima!

Marko Zec iscrtava obrve: Pustim si rock'n roll i igram se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marko Zec iz Zagreba bavio se adrenalinskim sportovima poput brdskog biciklizma, uličnog rolanja i skejtanja. Igrom slučaja Marko se počeo baviti japanskim iscrtavanjem obrva u čemu je pronašao svoj unutarnji mir
Vidi originalni članak

PRETPLATITE SE ZA JOŠ SADRŽAJA:

 

Prijateljice iz Ljubljanje su mu predložile da ode na seminar jednog srpskog majstora u japanskom iscrtavanju obrva. Uz šalu i smijeh, Marko je pristao i ostao ugodno iznenađen. Našao je svojih „pet minuta mira“. Nije mu problem biti miran i koncentriran tokom susreta s klijenticama. Štoviše, Marko si tako opušta živce, „pustim si rock'n'roll i igram se“.

 

Kaže kako mu nije neugodno raditi to što radi jer svi znaju kakve je naravi i njegovim prijateljima je to simpatično. Iako, kad se susreće sa stranim klijentima, treba mu malo duže da zadobije njihovo povjerenje.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LANA555 19.09.2017.

    Obrve crtaju žene koje nemaju dobre ili su ih krivo čupale pa im ne rastu tj brijale sa žiletom .Naravno i starije dame koije sjede pa ne žele da imaju sjede obrve pa crtaju .

  • LANA555 19.09.2017.

    Super i bravo .Dobar posao si je izabrao em je zgodan sipa i super radi sa komadia i to je isto super .Možda ja uletim haha SRETNO !

  • Shameless2 18.09.2017.

    Može meni netko objasnit zašto počupaju sve obrve da bi ih onda išle crtati i za to plate cca 1000kn ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare