To je to što me zanima!

Mila i Rene snimili horor: 'Ne moramo ni glumiti, ti si ćelavi sadist koji plaši naivne plavuše'

Već su prošli zamjenu uloga, mađioničarske trikove, vjenčanje, a sada su morali snimiti i trailer za film. Pogledajte kako su se Mila i Rene snašli u novoj epizodi 'Eksperimenta'
Vidi originalni članak

Novim zadatkom možete zaraditi deset dana manje u 'Eksperimentu'. Morate snimiti trailer za film, žanr birate sami, a kao nagradu ćemo vam skratiti sudjelovanje u 'Eksperimentu', predstavio je Rene Bitorajac Mili Elegović njihov novi zadatak. 

POGLEDAJTE SEDMU EPIZODU 'EKSPERIMENTA':

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

POGLEDAJ ŠESTU EPIZODU:

U početku se nisu mogli dogovoriti koji će žanr filma odabrati. Mila je htjela snimiti romantični film, no Rene je ismijao njezinu ideju. 

- Kakav ljubavni?! Po čemu će komisija pogoditi da je to ljubavni film? Još mi samo fali scena u kojoj se 'žvalimo' dok nam košulje vijore - uzvratio joj je Rene.

Razmišljali su o ratnom filmu, pustolovnom, akcijskom, no sve su te ideje otpale. Na kraju su se dogovorili da će snimiti trailer za horor film, a Rene je već u glavi imao scenarij.

POGLEDAJ PETU EPIZODU:

- Imamo sve za to. Ne baš bistru djevojku koja ide prema tamnoj sobi u kojoj se čuje strašan zvuk. Nećeš poginuti, nego će te izmasakrirati. Običnih ubojstava imaš i u Poirotu. Poblajhana si i naivna, nemaš što glumiti - objasnio joj je Rene, a Mila mu uzvratila:

- Nemaš ni ti što glumiti. Ćelavi si sadist koji plaši naivne i plave cure - rekla je.

Rene joj je dalje objasnio radnju po kojoj će snimiti film. Tijekom noći, zazvoniti će telefon u mračnoj sobi, a Mila će se krenuti javiti. Zatim, misteriozno će se iza nje pojaviti netko, a ona će početi vrištati. 

POGLEDAJ VIDEO:

- Za skinutih deset dana iz 'Eksperimenta' možeš me ubiti i nožem za putar - zaključila je Mila te s Reneom krenula na snimanje.

Kako izgleda trailer za njihov horor film te jesu li zadovoljili kriterije komisije, saznajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'.

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Drago260374 26.06.2021.

    Ma marš, dno dna ste.

  • ravno1 26.06.2021.

    Da li je to isti onaj Bitorajac koji je svojevremeno na Internet postavio sliku nogometnih navijača sa svastikom na zastavi? I tvrdio da su to hrvatski navijači? Netko se kasnije potrudio i našao istu sliku u nekom ruskom mediju i ustanovilo se da su to ruski navijači u Moskvi. Bitorajac se nikada nije ispričao za tu uvredu i falsifikat. A vrijeđa se kada ga se pita da li još uvijek stanuje u stanu u Zagrebu, stanu koji je njegov rođak oteo od židova na kraju ww2.

  • undžgapar 25.06.2021.

    Vrhunsko ostvarenje!Maestralno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare