To je to što me zanima!

Mile (71) živi s trećim srcem: 'Tri infarkta nisam niti osjetio'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Operacija je trajala 25 sati. Kada su me otvorili shvatili su da od mog prirodnog srca neće više biti ništa pa su mi ugradili pumpu na srce i provukli su kablove, kaže Mile...
Vidi originalni članak

Evo, to je moje treće srce, kaže 71-godišnji Nedeljko Smolić iz Nove Gradiške, za prijatelje i obitelj jednostavno Mile, pokazujući torbicu ovješenu oko ramena. U torbici su kablovi i spojna pumpa koja njegovom prirodnom zamrlom srcu omogućava ritam pumpanja krvi i rad krvotoka.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje prvo, ono pravo srce otkazalo je 2011.godine. Imao sam tri infarkta, nijedan nisam osjetio, ali kada su me jednu noć proboli jaki bolovi u prsima završio sam pod hitno u Zagrebu u bolnici Sv. Duh - prisjeća se Mile. Tad su mu ugradili četiri stenta. Nakon četiri dana bilo mu je bolje, no opet su počeli problemi. Još jednom je Mile završio na operacijskom stolu.

- Operacija je trajala 25 sati. Kada su me otvorili shvatili su da od mog prirodnog srca neće više biti ništa pa su mi ugradili pumpu na srce i provukli su kablove. Kada sam se probudio imao sam što i vidjeti na sebi: pet cijevi i 12 žica. Pa izgledao sam kao robot - kaže Nedeljko.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • zjerko@gmail.com 25.02.2018.

    Ležah s Miletom na svetom duhu...ma ljudina..pozdrav od Jerka

  • Kamičko 24.02.2018.

    Nadam se ipak da su mu provukli kabele, a ne kablove.

  • Grof10 24.02.2018.

    Deda drži se

Komentiraj...
Vidi sve komentare