To je to što me zanima!

Mlade nade domaćeg dizajna: Škrti na boji, miješaju tekstil

Treća večer najvećeg domaćeg modnog događaja, Bipa fashion.hr - a, bila je rezervirana za buduće zvijezde našeg modnog neba. Zbog toga su prve redove popunile zvijezde iz domaćeg svijeta filma, glazbe i televizije
Vidi originalni članak

Mladi dizajneri Ana Jagić (Hedra dizajn), Gala Vrbanić, Ana Bogdan, Aman, Martina Budek i Coded Edge svaki su na svoj način demonstrirali pohvalno ovladavanje grafičkim dizajnom, materijalima i zanimljivim motivima. Dizajnericu Anu Bogdan inspirirao je nedavno preminula glazbena legenda David Bowie, a Katarina Smolić pokazala je svoj unisex pristup modi.

POGLEDAJTE VIDEO: Modni dizajneri tek su krenuli osvajati publiku i kritiku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treću večer Bipa fashion.hr - a obilježila je posveta nedavno preminuloj teoretičarki mode Ani Ledvaj. Njoj u čast prikazan je kratki dokumentarni film 'In memoriam Ani Ledvaj', a o njoj su govorili i Branka Donassy, Matija Vuica, Dženisa Pecotić i drugi.

Jedan od najiščekivanijih kolekcija bit će ona brenda ELFS, koja je zakazana za petak.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • The Stand 18.03.2016.

    Smatram da da 70%, a cak i vise nije nosivo. Prestrasno, sto nam sve pokusavaju prodat pod "modu".

  • --- DAVOR --- 18.03.2016.

    Ko to prnje uopće ikad nosi?? To ne možeš nigdje vidjet na ulici a navodno je MODA, moderno znači i da se to najčešće nosi. Modna industrija je izmišljena da bi dajguzi imali posla.

  • Rafo 18.03.2016.

    Strašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare