To je to što me zanima!

'Moj Bože, što je ovo?': Četiri pijavice zaprepastile su turiste

Turisti su na plaži tajlandskog otoka Koh Lipe imali priliku svjedočiti nesvakidašnjem prizoru - formaciji četiriju pijavica koje su spojile tamne oblake s oceanom
Vidi originalni članak

Grandiozne pijavice pružile su u nedjelju turistima prizor za pamćenje. Svi su se okupili na jedno mjesto i gledali tamne olujne oblake, a onda su se odjednom pojavile čak četiri pijavice.

Ovaj rijedak vremenski fenomen izazvao je mnoge komentare: 'Ovo je ciklona', 'O moj Bože, što je ovo', 'Vrijeme se pogoršava'.

Prizor je snimio Kim Puyu koji radi na otoku.

- Nikad prije nisam vidio ništa slično. Nisam vidio ni jednu pijavicu tako da je genijalno vidjeti ih četiri na jednom mjestu - rekao je.

UPLAŠILA I STANOVNIKE Video pijavice kod Dubrovnika: 'Ribari bježali punom brzinom'

- Vrijeme je ovdje jako dramatično jer se radi o otoku na oceanu. Prije dolaska oblaka, bilo je jako sunčano i vruće. A onda su se odjednom pojavili tamni oblaci. Priroda je jako moćna, to je zadivljujuće - oduševljen je Kim Puyu.

Glasnogovornik Zavoda za prognozu vremena, Surapong Sarapa, kaže kako su pijavice veoma česte na područjima u Andamanskom moru tijekom sezone kiša no dodaje ikako je neobično kad se pojave četiri u isto vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • karton 26.11.2018.

    Veceras je jedna ovakva bila u ... Cavtatu. Oko 18h.

Komentiraj...
Vidi sve komentare