To je to što me zanima!

Na gay spoju zapjevali hit Maje Šuput: 'Baš imaš seksi glas...'

Život je show, složili su novi kandidati serijala 'Spoj na slijepo' - Željko i Petar. Hoće li ova dva mladića kliknuti i uspješno završiti spoj, saznajte u novoj epizodi
Vidi originalni članak

Baš imaš sexy glas, moram ti priznati, rekao je Petar (19) Željku (23) s kojim se našao u novoj epizodi serijala 'Spoj na slijepo'. Njih dvojica su, najprije odvojeni paravanom, razgovarali o interesima, iskustvima s muškarcima te još mnogo toga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Željko se bavi pjevanjem i pisanjem, a Petar je youtuber i tiktoker. Obojica su otvorene osobe i za njih je život show pa su teme za razgovor na ovom spoju samo dolazile.

- Je li preintimno da te pitam koliki ti je? - pitao je Petar sramežljivo, no Željku nije bio problem odgovoriti na ovo pitanje.

Nakon nekog vremena, maknuli smo im paravan zbog kojeg se nisu mogli vidjet te su se napokon upoznali oči u oči. Petar je odmah pohvalio Željkovu šljokičastu košulju. Nastavili su s komunikacijom, a onda su i krenuli izvlačiti pitanja koja je naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža pripremila za kandidate.

- Najromantičnija stvar koju sam napravio za nekoga bilo je kada sam na svom nastupu u Dubrovniku izveo svog dečka na pozornicu. To je bio moj prvi javni gay istup - ispričao je Željko Petru.

Petar je tijekom jednog izazova morao i pokazati zadnjih pet poruka na mobitelu koje je dobio. Tijekom čitanja poruka, otkrio je i kako je na Instagramu od nekoga dobio i golu sliku muškarca. Još jedan izazov kojeg su morali obaviti bilo je pjevanje. Odlučili su se na pjesmu 'Lopove' koju inače izvodi Maja Šuput.

- Bravo, pogodio sam riječi! Nisam znao da znam ovu pjesmu - rekao je Petar.

Kroz pitanja koja su jedno drugome postavljali, Petar je morao i otkriti gdje bi Željka vodio na drugi spoj, a Željko je morao i otkriti koje su mu tri najprivlačnije stvari na Petru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je završio njihov spoj, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marko123m 17.02.2023.

    Ha ha ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare