Video

Komentari 1

Na gay spoju zapjevali hit Maje Šuput: 'Baš imaš seksi glas...'

Na gay spoju zapjevali hit Maje Šuput: 'Baš imaš seksi glas...'

Život je show, složili su novi kandidati serijala 'Spoj na slijepo' - Željko i Petar. Hoće li ova dva mladića kliknuti i uspješno završiti spoj, saznajte u novoj epizodi

Baš imaš sexy glas, moram ti priznati, rekao je Petar (19) Željku (23) s kojim se našao u novoj epizodi serijala 'Spoj na slijepo'. Njih dvojica su, najprije odvojeni paravanom, razgovarali o interesima, iskustvima s muškarcima te još mnogo toga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Željko se bavi pjevanjem i pisanjem, a Petar je youtuber i tiktoker. Obojica su otvorene osobe i za njih je život show pa su teme za razgovor na ovom spoju samo dolazile.

- Je li preintimno da te pitam koliki ti je? - pitao je Petar sramežljivo, no Željku nije bio problem odgovoriti na ovo pitanje.

Zagreb: Kandidati novog showa 24 sata Spoj na slijepo

Nakon nekog vremena, maknuli smo im paravan zbog kojeg se nisu mogli vidjet te su se napokon upoznali oči u oči. Petar je odmah pohvalio Željkovu šljokičastu košulju. Nastavili su s komunikacijom, a onda su i krenuli izvlačiti pitanja koja je naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža pripremila za kandidate.

- Najromantičnija stvar koju sam napravio za nekoga bilo je kada sam na svom nastupu u Dubrovniku izveo svog dečka na pozornicu. To je bio moj prvi javni gay istup - ispričao je Željko Petru.

Petar je tijekom jednog izazova morao i pokazati zadnjih pet poruka na mobitelu koje je dobio. Tijekom čitanja poruka, otkrio je i kako je na Instagramu od nekoga dobio i golu sliku muškarca. Još jedan izazov kojeg su morali obaviti bilo je pjevanje. Odlučili su se na pjesmu 'Lopove' koju inače izvodi Maja Šuput.

Zagreb: Kandidati novog showa 24 sata Spoj na slijepo

- Bravo, pogodio sam riječi! Nisam znao da znam ovu pjesmu - rekao je Petar.

Kroz pitanja koja su jedno drugome postavljali, Petar je morao i otkriti gdje bi Željka vodio na drugi spoj, a Željko je morao i otkriti koje su mu tri najprivlačnije stvari na Petru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je završio njihov spoj, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.