To je to što me zanima!

Najseksi Hrvat na Instagramu: Prvak u plivanju i lijepi model

Dorian Žunić (19) višestruki je prvak Hrvatske u plivanju. Iako mu je ono najveća strast, uz težak plivački tempo bavi se i modelingom, ali i studira na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Jedno je sigurno - ima ludi ritam
Vidi originalni članak

Za plivačke uspjehe zaslužni su strogi treninzi, ali i režim prehrane. Dorian naglašava da mu je prilagodba na određene dijete bila najteža, ali da je "čist u glavi", što smatra najvažnijim dijelom svog uspjeha. Uz zahtjevne treninge došao je do, po nekima, idealne figure, pa mu često prilaze i djevojke. No, on još idealnu nije pronašao, a kad bi mogao birati, ona bi bila visoka i plavokosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojke mu prilaze, ali on još nije našao pravu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoj fizički izgled upotrijebio je i u modelingu, u kojem, kaže, uživa, iako su domaće naknade niže nego u inozemstvu. No modelingom se ne bavi radi novca, već zato što mu je poziranje jako zabavno, iako u nekim situacijama to može biti zahtjevan posao. Dorian tvrdi kako gol sigurno ne bi pozirao, no sve što je u gaćama mu je potpuno prihvatljivo, jer je ionako samo u njima dobar dio dana. Svoje atraktivne fotografije dijeli i s mnoštvom sljedbenika na Instagramu, koje mu djevojke redovito komentiraju i laskaju mu.

Zbog atraktivnog izgleda i rada u svijetu modelinga Dorian je dobio i nekoliko nemoralnih ponuda. Kaže da o tome ne želi puno pričati, a iako ih je odbio, bilo je i poziva na seks.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Eva B. 05.05.2016.

    Ohhh mlad je uspjesan hmmm al zgodan e tooo neeee

  • Cukrena 05.05.2016.

    Bit će vremena i za plavuše i za crnke, samo nek bude svoj..

  • Mira&Mira 05.05.2016.

    dečko dragi bavi se ti sportom, a ne glupostima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare