To je to što me zanima!

'Nekima se neće svidjeti moja izvedba himne, to je sloboda'

Nakon izvedbe hrvatske himne na inauguraciji novog predsjednika, pjevačica Josipa Lisac s nama je podijelila dojmove. Kaže kako ju je bilo strah i pritom čestitala Zoranu Milanoviću
Vidi originalni članak

Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi, rekla je Josipa Lisac (70), još sva pod dojmom nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku. 

POGLEDAJTE ŠTO JOSIPA LISAC KAŽE O SVOJOJ IZVEDBI: 

Prije prisege koju je Milanović položio pred predsjednikom Ustavnog suda Miroslavom Šeparovićem, a koja je uključivala i riječi 'tako mi Bog pomogao', himnu je Josipa otpjevala uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića.

- Dugo smo Josipa i ja čekali suradnju. Ostvarili smo je na najvišem nivou u zemlji. Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima - rekao je Zvjezdan, na što je Josipa kroz smijeh dodala: ’Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda'.  

SNIMKA: POSLUŠAJTE IZVEDBU ANKETA Kako vam se svidjela izvedba himne Josipe Lisac?

Pjevačkoj divi svidio se prvi govor predsjednika, a objasnila je na koji ga je način ona shvatila. 

- Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe - rekla je.

POGLEDAJTE IZVEDBU JOSIPE LISAC: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 550

  • 26.02.2020.

    Himnu po zakonu stavka.7. 9 može pjevati svak kako kod hoće i umje jer to spada u umjetničku slobodu! Samo ne obrazovani i nepismeni, primitivni, pojedini hrvati i Hrvatice to nikada neće moći shvatiti i razumiti, jer im je kvocijenta inteligencije ravno 8!!

  • 20.02.2020.

    Dobrano je uvalila karinu naciji!

  • 20.02.2020.

    To je DRŽAVNA HIMNA i s tim nema zajebancije! Slobodno pjevaj svojoj materi i užoj rodbini, tvoje vitoperanosti, ali je sramota je da su ti dozvolili da se "umjetnički" sprdaš, mene bi bilo sram, a i tebe bi trebalo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare