To je to što me zanima!

'Nives Celzijus mi je kao seka, a Šuput će mi pjevati na piru...'

Voditelj i novinar je u 24 pitanja priznao da mu je Luka Nižetić draži od Joleta jer se s njim druži i privatno. Raspričao se o Severini, ali i o najdražim trenutcima u djetinjstvu
Vidi originalni članak

Želim da mi na svadbi pjeva Maja Šuput, a mlada će biti Jelena Rozga, našalio se Dalibor Petko. Ovaj tjedan je u Dalibor Petko Showu na CMC-u ugostio Severinu, a kaže da od njezinih intervjua ima najviše koristi jer ga onda prenesu svi mediji u regiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

U 24 pitanja je priznao da je njegova najveća mana to što uvijek kasni, a u novinarskom poslu mu je nagore zivkanje gostiju i dogovaranje intervjua. 

- Da sam znao koliko je to teško mislim da mi je lakše da budem samo influencer - rekao je. Prvi intervju je imao na radiju sa Sandijem Cenovom, a najveća greška u emisiji uživo bila mu je kad je umjesto policija izgovorio 'polucija'. Iako je dosad surađivao s više stotina zvijezda na našoj sceni, kaže da ne postoji poznata osoba koja nije dobrodošla u njegovu emisiju. 

24 PITANJA ZA GOSPODINA SAVRŠENOG Gogi o Haninoj operaciji grudi: 'Podržavam i radujem se tome'

Tražili smo ga da bira između svojih prijateljica, Nives Celzijus ili Ivane Mišerić, ali se nikako nije mogao odlučiti. 

- Nives Celzijus mi je kao sestra, a Ivana Mišerić mi je zauvijek u srcu - rekao je. 

Kaže da ne pije, ne puši, ali tu i tamo psuje. Veliki je obožavatelj Igre prijestolja, a kraj serijala koji je razočarao milijune ljudi, Daliboru Petku je skroz okej. O svojoj borbi s kilogramima otvoreno priča. Najdeblja faza bila mu je kad je težio 104 kilograma, a najmršavija kad je imao tek 67.

POVEĆAT ĆE I POPRSJE Hana Rodić priznala: U usne je ubrizgala dva mililitra filera...

- Ljudi su me tad pitali: 'Tko si ti' - našalio se. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Puta Madre 09.06.2019.

    Naravno da mu je Nižetić bolji,to je ta ekipa,al zlo mi je kad ga vidim u drustvu mladahnih kao sto su Franic i onaj njegov,lik ocito voli drustvo mlade 20 god ne bi li stogod ufacko...hahaa

  • crni2012 31.05.2019.

    Antipatican mi je skroz.

  • Leo Archibald 31.05.2019.

    Oce bit u tome braku zena ili muz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare