To je to što me zanima!

Obitelj u šoku: Medvjed razbio prozor i izašao iz njihova auta

Nicole Minkin Lissenden je znala da nešto nije u redu kad je primijetila da je unutrašnjost automobila zamagljena, a na prozoru je vidjela i otisak šape. Uskoro je nastupila prava avantura s medvjedom
Vidi originalni članak

Obitelj je doživjela šok kad je medvjed razbio prozor njihova automobila i izašao kroz njega. Nicole je sa djecom bila u kući svojih roditelja u Sjevernoj Karolini kad je njezin prijatelj primijetio da su vrata njezine Honde Odyssey otvorena.

Nicole je otišla do automobila i zaključala vrata te se vratila u kuću kako bi na spavanje stavila dvogodišnju kćer.

Nakon 30 minuta, kad je krenula po neke stvari u automobil, primijetila je da je unutrašnjost zamagljena, a na prozoru je vidjela otisak šape.

ŠOKANTNO ISKUSTVO 'Medvjed nam je grizao auto': Obitelj je jedva preživjela izlet

Odmah je shvatila o čemu se radi - da je u automobilu zaključan medvjed koji nikako nije sretan.

Zarobljena životinja je postala nervozna u automobilu pa je aktivirala alarm, čulo se trubljenje, a vozilo se pomicalo naprijed-nazad.

Nicole je u panici pozvala supruga Alexa i nazvala Službu za životinje. U pomoć je priskočio i susjed Buster Brown. 

SVI KRIŽEVI POLOMLJENI Gladni medvjedi: Raskopali su nekoliko grobova, traže hranu

Pokušali su otvoriti vrata, ali bez uspjeha.

- Pokušali smo otvoriti vrata  pomoću daljinskog upravljača, no šteta koju je medvjed napravio je oštetila sustav koji to omogućuje - rekla je Nicole.

Alex je zatim uzeo ključ kojim je otvorio vrata i prozor. Medvjed je pružio šapu kroz njega, razbio ga i izašao van. Iza njega je ostala uništena unutrašnjost automobila.

MISLILI DA SU KUPILI PSA 'Štene' im izraslo u medvjeda: 'Počeo je hodati na dvije noge'

Iduća medina stanica bila je susjedova kuća. Kroz vrata je ušao u kuhinju i ukrao muffine. Pregazio je svježe ispečeni kruh od bundeve i srušio lonac s varivom koji je bio na štednjaku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.09.2018.

    stravično

  • Papatest 19.09.2018.

    Obitelj u šoku,medvjed razbio staklo....Jeli medvjedova obitelj u šoku?Što ne paze na njega

  • delaware 19.09.2018.

    jeste li vidjeli unutrašnjost auta nakon medvjeđe obrade? bolje da niste. izgleda otprilike kao direktan pogodak tenkovske granate samo još gore. za dnk medo je preko noći dotičnom amerikancu na kampiranju ostavio veliku nuždu posred auta jer sjedala nije bilo. kad se ovaj ujutro probuio i otišao do auta imao je što vidjet. nije mogao vjerovat. bilo je na NG.

Komentiraj...
Vidi sve komentare