To je to što me zanima!

Očevi su pobijedili: Prematalice za bebe stavili i u muške WC-e

Još pred dvije godine na Instagramu je krenula kampanja #squatforchange, a sada, 2020. kampanja je urodila plodom. Prematalice za bebe postavili su i u muškim WC-ima
Vidi originalni članak

Donte Palmer prije dvije godine je objavio fotografiju na Instagramu kako presvlači svoju bebu na koljenima. U svojoj objavi požalio se na to da u muškim WC-ima, za razliku od ženskih, nema prematalica za bebe pa oni to moraju činiti na koljenima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U želji za promjenom pridružili su mu se brojni očevi u SAD-u u kampanji #squatforchange (čučni za promjenu). Očevi su objavljivali fotografije na kojima čuče i naslonjeni na zid presvlače svoju djecu jer nema stolova za prematanje. 

- Ovo je ozbiljna objava. Kakva je stvar s time da nema stolova za presvlačenje beba u muškom WC-u pa kao da mi ne postojimo?! Idemo riješiti taj problem - napisao je Donte.

Njihova kampanja urodila je plodom. U siječnju ove godine u New Yorku je donesen novi zakon po kojem sve nove ili obnovljene zgrade u New Yorku s javnim WC-ima moraju imati prematalice dostupne i muškarcima i ženama. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Pijupiju 25.01.2020.

    Mos mislit sto bi ovo nasi muski koristili

  • candy🍭 25.01.2020.

    Prematalice su u posebnim prostorijama, a u nekima ima wc samo za djecu.Sigurno ne u muškim ili ženskim wc- ima😳

  • pijavicaa 25.01.2020.

    Muško je ratnik ,žena je uz ognjište .To je iskonsko i prirodno ..Sve danas je izvrnuto i naopako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare