To je to što me zanima!

Otac je požurio iz Njemačke da sina vidi po posljednji put...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Križevci: Stjepana Kiša, koji radi u Njemačkoj, nešto je vuklo da što prije dođe kući. Sin mu je poginuo čim se vratio. Karlo Ivan (24) poginuo je na mjestu. Vozio se s prijateljem
Vidi originalni članak

Susjed Dražen, koji je došao autom po Karla, na izlasku iz kuće rekao nam je da se ne brinemo, da će se brzo vratiti, ispričao nam je Stjepan Kiš (44), otac pokojnog Karla Ivana, koji je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći u Križevcima.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na izlasku iz zavoja prevrnuli su se i udarili u kuću na suprotnoj strani ceste. Karlu Ivanu nije bilo pomoći, a njegov prijatelj Dražen teško je ozlijeđen. Karlov otac, koji inače radi u Njemačkoj, rekao je kako je u Hrvatsku planirao doći kasnije, ali ga je nekakav unutrašnji nemir tjerao da što prije krene u Križevce. Stigao je taman da se posljednji put vidi s Karlom, na 20-tak minuta, prije nego ih je smrt razdvojila.

- Cijeli dan osjećao sam nemir. Nešto me vuklo da što prije krenem kući. Stigao sam da se oprostim s Karlom koji je otišao u nebo. Kad su ga stavljali u lijes, pogledao sam u nebo i vidio zvijezdu padalicu. Moje najstarije dijete otišlo je dragom Bogu - rekao je utučeni otac, dok su ga nijemo gledali tri kćeri (7, 16 i 18 godina), te sin (20). Karlo Ivan iza sebe ostavio je kćer od godinu i pol.

- Želimo Draženu da se što prije oporavi. Nikoga ne krivimo osim nadležne službe. Nevjerojatno je da se u ulici u kojoj su poginuli uvijek sakupi toliko vode kad pada kiša, da je promet nemoguć - rekao nam je Stjepan.

- Stvori se pravo jezero i vodeni klin bacio bi kamion, a ne neki lagani automobil. Vjerujem da bi dečki blagi zavoj prošli bez problema da se nije stvorilo jezero - kažu ljutiti stanovnici Zagorske ulice, koja je odnijela jedan mladi život.

Policija navodi da je do nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine te uvjeta na cesti. Napominju kako bi kriminalističkim istraživanjem trebali utvrditi tko je upravljao vozilom.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • MilanBabic 24.06.2018.

    Eh miroslave pises pises neznas sto ---u hr dobijes gablec i pauzu placenu ---prije posla idete na konjacic u pauzi niste nikada 20 minuta ja u njemackoj od 20 sam imao 10 jer zadnji gasis masine i prvi palis -pilani ---drugo vi jedete vise salame nego kruha ---imao sam radnike vidijo sam ----u njemackoj dve snite debelo odrezane kruha i unutra sajbica salame ---kruh liko 4 eura Kila jabuka 3.30 eura i hr Kila vratine 3.30 ------u hr vecina die jesti u trgovine gablec oko 4 eura kuhano u njemackoj ne jedu kuhano dok ne dodzu kod zene da im kuha za stan ti nije dosta zenina placa nemoj miroslave tuda kakiti sto neznas pitaj nekoga tko ti istinu kaze -----vidijo sam baustelce kisa lije prolom oblaka oni rade --kod nas jos nije ni porosilo odose oni

  • 24.06.2018.

    Kakav je to naslov,trolu,dečko je poginuo,jel se treba i stari ubiti sada?

  • mudodokolenko 24.06.2018.

    doša tata vidit sina a sin nema vrimena za tatu pa s prijateljem sidne u auto i odjuri u smrt,možda bi bi živ da tata ni doša u positu

Komentiraj...
Vidi sve komentare