To je to što me zanima!

Oduševili su turiste kod Visa: Jato dupina surfalo uz trajekt

Blue World Institute objavio je snimku dobrih dupina koji su sve zabavljali svojim iskakanjem iz mora i igrom po kojoj su prepoznatljivi i zbog koje su svima zanimljivi
Vidi originalni članak

Snimka na kojoj se vide zabavljeni dupini nastala je na samom ulazu u višku uvalu.

- Završili smo sa fotografiranjem, sunce je netom zašlo, a trajekt 'Petar Hektorović' jurio je brzinom od 12-tak čvorova prema Visu. I mi i dupini bili smo mu doslovce na putu. Mi smo odlučili maknuti mu se s puta. No dupini su imali drugačiji plan! - napisali su članovi Blue World Instituta, organizacije koja se bavi proučavanjem, edukacijom i očuvanjem života u moru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 19.09.2018.

    dupini su dobri ne boje se trajekta ni glisera turisti su ih uzivali gledati,,

  • marto 19.09.2018.

    Pa mi toga imamo u rovinju skoro svaki dan

  • 19.09.2018.

    Prekrasni dupini..Uvijek me oduševe..Radujem im se kao malo dijete.Tražim ih pogledom gdje god plovim, a gledam ih često. O ta pametna bića.Nismo se jednom "dovikivali"..oni osjete kada im se raduješ. Jako su ljubopitljivi i razigrani. Jutra na otoku kada skaču u mirnom moru pokraj broda su za doživljaj, koji se ničim nemože platiti..doista ničim.Nema ništa ljepše..kako oni vire iz mora i zovu, to se ne može objasniti..treba vidjeti. I tko to doživi, ne zaboravi :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare