To je to što me zanima!

On čuje što mislite: Mentalist Antonijo Mitar sa Supertalenta otkrio kako radi svoje trikove

Antonijo Mitar (24), ovogodišnji kandidat Supertalenta i mentalist pokazao nam je neke od svojih trikova. Otkrio je i što planira za nadolazeće epizode, ali i koliko trenira i kako se priprema
Vidi originalni članak

Kad sam došao raditi i nakon što sam im pokazao što sve znam šefica me redovno izbjegavala. I iako sam radio do kasno svaku večer i iako je živjela blizu mene, govorila mi je kako živi na drugom kraju grada samo kako me ne bi morala voziti - komentirao je mentalist Antonijo svoja iskustva.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvoj epizodi Supertalenta Antonijo je očarao žiri svojim nastupom i zaprepastio suce. U drugom, kako kaže, planira još nešto veće.

- Za iduću epizodu spremam nešto što je na potpuno novom levelu. Potpuno drugačije do sada. Možda nekima čak ne bude ugodno gledati i bude ih strah - dodao je uoči novog nastupa u polufinalu.

Antonijo je krenuo još od malih nogu kao mađioničar, no s vremenom ga je počela zanimati psihologija, govor tijela i kako se može utjecati na ljudski um.

- Razlika između psihologije i mentalizma je ta što mađioničar koristi brzinu ruku kako bi omeo pažnju gledatelja, dok mentalist koristi psihologiju u istu svrhu. Mentalizam može biti stvaran, dok mađioničarstvo ne može - komentirao je Antonijo.

Trening mu se sastoji ponajviše od izvođenja vlastitih trikova pred ljudima te na taj način još bolje uči njihovo ponašanje i upoznaje ih.

- Definitivno se želim baviti mentalizmom profesionalno te sam se zbog toga i prijavio na Supertalent - dodao je Antonijo za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal MOJA PRIČA te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Milokliz 09.11.2021.

    Ma bravo klap klap

  • egzekutor još jaci 07.11.2021.

    Prodavanje magle....još jedan džabalebaroš koji bi kruha bez motike

  • wooly 07.11.2021.

    Najbolji trik rade naši političari ,kako napravit da nestanu stotine miliona kuna a nitko ne najebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare