To je to što me zanima!

Oštre riječi: Žiri talent showa je uvredama 'počastio' finaliste

Iako su ušli u 12 najboljih članovi žirija nisu birali riječi. Finaliste su dočekali na nož. Tupav, lijep, ali bez sadržaja i mamin sin samo neki su od komentara kojima su posramili finaliste najzabavnijeg talent showa.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko je nespretan, tko ima najjači kompjuter, a tko najmanji nosić? Pobliže upoznajte najboljih 12 kandidata koji se bore za titule najveće hrvatske YouTube zvijezde. No u novoj epizodi Videostara nije sve glatko prošlo. Od više od 2500 prijava na Videostar, članovi žirija uspjeli su izabrati njih 12. A iako su najbolji, ne znači da su i idealni, pokazao je žiri svojim komentarima. 

- Vjerojatno si curicama sladak i zgodan, ali što si ono točno rekao, ostani tako tupav, bolje je nekad ništa ne reći nego samo gledati i ne mogu vjerovati da imaš samo 16 godina, samo su neki od komentara kojima su članovi žirija 'počastili' kandidate. 

No nisu samo finalisti nastradali.

- Ovo nije fer, ovo nije fer! Kakva je to poruka? Tko govori 'to macoo'?! - vikao je po studiju Mario Petreković.

Kako bi dokazali svoju spretnost, ali i sposobnost flertanja, članovi žirija u ruke su dobili legendarnu Nokiju 3310 i kuvertu sa zadatkom. U 15 sekundi morali su natipkati seksi poruku. Tko se sjeća tipkati na retro tipkovnici, a tko tipka besmislice pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Od 12 kandidata u veliki finale će proći samo njih pet, a borba će biti tijesna jer će se za njih boriti vojska obožavatelja i fan klubova koji ih podržavaju. Lajkajte i šerajte video, jer video treba skupiti minimalno 2.000 lajkova kako bi prošao dalje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • koko82 03.11.2017.

    kontaverza radi promocije... pa daj bar nes orginalno napravite.... ove sve kopija kopije..... ekipa joombljak?. ... uzmi text lijepe hrvatske pijesme.. ninu badric - carobno jutro.....stavi u google translate, pa prevedi na engleski, ma na nepali (jezik), pa na svahili , pa natrag na hrvatski .... to je ono štovi radit od orginalnis stvari na jubito ... evo sto asam ja dobio od prve kitice... - - "što je to, tako snažno da pogledaš mozda znak da si čovjek kojeg želim kraj sebe " - - je postalo - -" Postoji uzvišenost, da ga ne pitaju Molimo kliknite tapē'ī ē ē mānisa split svaki u razredu". . . lolololololo

  • x00x 02.11.2017.

    zamalo da sam otvorio....

  • 02.11.2017.

    vi nit ste smjesni, niti talentirani, a i s takvima nas 24sata maltretira svakodnevno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare