Obavijesti

Video

Komentari 4

Oštre riječi: Žiri talent showa je uvredama 'počastio' finaliste

Iako su ušli u 12 najboljih članovi žirija nisu birali riječi. Finaliste su dočekali na nož. Tupav, lijep, ali bez sadržaja i mamin sin samo neki su od komentara kojima su posramili finaliste najzabavnijeg talent showa.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Tko je nespretan, tko ima najjači kompjuter, a tko najmanji nosić? Pobliže upoznajte najboljih 12 kandidata koji se bore za titule najveće hrvatske YouTube zvijezde. No u novoj epizodi Videostara nije sve glatko prošlo. Od više od 2500 prijava na Videostar, članovi žirija uspjeli su izabrati njih 12. A iako su najbolji, ne znači da su i idealni, pokazao je žiri svojim komentarima. 

- Vjerojatno si curicama sladak i zgodan, ali što si ono točno rekao, ostani tako tupav, bolje je nekad ništa ne reći nego samo gledati i ne mogu vjerovati da imaš samo 16 godina, samo su neki od komentara kojima su članovi žirija 'počastili' kandidate. 

No nisu samo finalisti nastradali.

- Ovo nije fer, ovo nije fer! Kakva je to poruka? Tko govori 'to macoo'?! - vikao je po studiju Mario Petreković.

Kako bi dokazali svoju spretnost, ali i sposobnost flertanja, članovi žirija u ruke su dobili legendarnu Nokiju 3310 i kuvertu sa zadatkom. U 15 sekundi morali su natipkati seksi poruku. Tko se sjeća tipkati na retro tipkovnici, a tko tipka besmislice pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Od 12 kandidata u veliki finale će proći samo njih pet, a borba će biti tijesna jer će se za njih boriti vojska obožavatelja i fan klubova koji ih podržavaju. Lajkajte i šerajte video, jer video treba skupiti minimalno 2.000 lajkova kako bi prošao dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić