To je to što me zanima!

Otkrijte koji vam modni dodaci svakodnevno štete zdravlju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uske traperice, tange, kravata samo su neki modni dodaci koji škode vašem zdravlju. Koristeći ih svaki dan, svoje tijelo možemo dovesti do ozbiljnih poteškoća. Otkrijte koje su to stvari!
Vidi originalni članak

Posebno moderne uske traperice mogu vas koštati zdravlja. Ako ih nosite svaki dan dovode do zaustavljanja cirkulacije i usporavanja probave. Iako su izuzetno atraktivne, važnije je čuvati zdravlje.

Ako svaki dan odlazite na posao u štiklama, očekujte ozbiljne probleme sa stopalima u budućnosti. Prekomjerno nošenje visokih potpetica dokazano je kako škodi zdravlju stopala, dovodi do bolova u kralježnici te čak proširuje vene. Također, mogu dovesti i do problema s koljenima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tanga gaćice su izuzetno seksi, ali nimalo zdrave. Narušavaju intimno zdravlje i tako uzrokuju brojne infekcije i iritacije. Mogu dovesti čak i do pojave hemeroida. Ako se već ne možete odvojiti od ovog modnog komada, nosite one od 100% pamuka.

Muškarci koji vole nositi kravatu tako riskiraju bolove u leđima. Osim toga, mogu uzrokovati i glavobolju, a i ukočenost vrata.

Grudnjak koji ne odgovara vašoj veličini ozbiljno će vam naškoditi. Nošenjem lošeg grudnjaka dovest ćete se do bolova u leđima i kralježnici, ali i opće neugode!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.04.2017.

    Uskih traperica se ne odričem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare