To je to što me zanima!

Otvorili supermarket u kući da baka u izolaciji može u šetnju

Jason Van Genderen iz Australije je svojoj mami (87) otvorio dućan u kući kako bi nastavila svoj ritual odlazaka po namirnice. Time je razveselio majku Hendriku koja ima i Alzheimer i demenciju
Vidi originalni članak

Australac Jason van Genderen je svojoj majci poklonio pomalo čudan poklon - supermarket. Njegova majka Hendrika Van Genderen ima 87 godine, Alzheimer i demenciju, a jako voli svaki tjedan otići u supermarket po namirnice. Kako bi nastavila sa svojim ritualima i čuvala se korona virusa, njezina obitelj je otvorila kućni dućan za nju. Njezina reakcija raznježila je mnoge. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rutina joj pomaže da se dobro osjeća, izolacija joj je potpuno promijenila koncept tjedna - rekao je njezin sin James. Kako bi nastavila sa svojim navikama, cijela obitelj se bacila na posao i izradila dućan u dnevnoj sobi. Kupili su namirnice da police budu popunjene, dvoje unuka se 'maskiralo' u prodavače, a baka je ušetala u dnevni boravak u shopping. 

- Živimo u izolaciji već četiri tjedna, zna biti teško, rekao je James u videu.

Cijelu kupovinu je ova peteročlana obitelj iz Australije objavila na Facebooku kako bi pokazali da i dalje ima mjesta pozitivi i kako se ozbiljno trebamo držati izolacije.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kliko 14.04.2020.

    Samo jedno........ cuvaj Boze zdravu pamet! Tesko je ovo!

  • 14.04.2020.

    Šta ljudi rade od te izolacije, to nije normalno. Zar se nitko ne može zabaviti u kući i ubiti si vrijeme? Samo trebaš čitati knjige, gledati filmove, vježbati, učiti, kuhati, igrati se s djecom ili što već koga interesira, ovisno o preferencama i situaciji. Jadan je čovjek koji ne zna šta bi sam sa sobom ako se ne klati okolo 3 tjedna. Koje drame oko te izolacije kao da su svi zatvoreni u javnom WC- u, a ne u udobnosti svog doma.

  • area 62 14.04.2020.

    Pametna odluka, jer šta god potroši u kupovini ostaje u kući 👼😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare