To je to što me zanima!

Ovo jednostavno morate znati ako želite mirno ući u 2017.

Kako je kraj godine sve bliže, vrijeme je da se 'okrenete iza sebe' i procijenite posljednjih 12 mjeseci. Ako želite napredovati kao osoba onda je odlična ideja da pogledate jeste li u ovoj godini ispunili ove četiri stvari
Vidi originalni članak

Svako od sljedećih pitanja pomoći će vam shvatiti jeste li doista kvalitetno proživjeli 2016., ali i doprinijeti da nova godina bude još bolja za vas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Analiziranje svog života i planiranje nove godine, može biti frustrirajuće i obeshrabrujuće, ali refleksija nas samih je najbolji način da provjerite jeste li na pravom putu.

Čak i ako se osjećate da 2016. i nije bila osobito dobra godina, 2017. samo što nije pokucala na vrata i imat ćete priliku sve popraviti.

Težite tome da tih 12 mjeseci postanu najbolji mjeseci u vašem životu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MOC JE U ZNANJU 01.01.2017.

    Nova je godina šansa nova , da kreneš putem svojih snova , da nižeš uspehe , ostvariš želje , da imaš prave prijatelje. SREĆNA NOVA GODINA !

  • Blue sea 01.01.2017.

    Svima dragim mojim komentatoricama i komentatorima koji me prate, a i onima koji me ne prate, ili onima koji su me pratili pa prestali pratiti, želim sretnu i uspješnu Novu godinu. Ovim putem želim da se ispričam svima onima koje sam na bilo koji način povrijedio u svojim komentarima, jer znam da je bilo i toga. Osobno bi želio da se svi komentatori u 2017. godini međusobno više uvažavaju i poštuju i da sve ružne stvari i nesuglasice ostave u 2016. godini.

  • Cukrena 01.01.2017.

    Eto..finila je i ova..SRETNA NOVA GODINA svim ljudima dobre volje i da nam u Novoj svima bude bolje:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare