To je to što me zanima!

Pas skočio na ženu koja ga je milovala i izgrizao je po licu

Žena je morala na operaciju nakon što ju je za lice u restoranu ugrizao pas kojega je milovala. Incident se dogodio u gradu Arvada, u američkoj državi Colorado
Vidi originalni članak

Policija je objavila snimku napada u restoranu kako bi što prije pronašla vlasnika psa koji je pobjegao iz restorana nekoliko trenutaka nakon napada.

Na snimci se vidi kako crno-bijeli haski u restoranu boravi s ljudima koji ga redom miluju po glavi. Među njima je bila i nesretna žena koja ga je također pomilovala. I dok isprva nije reagirao na nju, kad ga je drugi put krenula milovati, ugrizao ju je za lice.

Vlasnica psa, koja je sjedila u blizini, odmah je došla do napadnute žene i provjerila o kakvog ugrizu se radi. Nakon toga je pokupila svoje stvari i sa psom izašla iz restorana.

KAOS U KAFIĆU Opasna konobarica! Šakama na ženu koja joj je dala 'po guzi'

Policija tvrdi kako je ozlijeđena žena odvezena u bolnicu zbog ozljede oka. Potvrđeno je i da je morala na estetsku operaciju lica. Liječnici vjeruju da će se ženi uskoro vratiti vid u ozlijeđeno oko.

Vlasnik restorana je rekao da je ženu najviše brinulo je li životinja imala bjesnoću. No, s obzirom da je riječ o njegovanom kućnom ljubimcu, pretpostavlja se da su ga redovito cijepili i da nije bijesan.

VRLIKA: IZBOLI JE PO TIJELU Ženu je napao roj stršljenova: Spasitelji jedva došli do nje

Odmah nakon napada policija je zamolila građane da jave ukoliko znaju tko je vlasnik psa. Ubrzo se u policijskoj postaji pojavila žena sa psom i odvjetnikom pa su istražitelji dobili priliku doznati više o njegovom zdravstvenom stanju.

Nije poznato je li protiv vlasnice psa pokrenuta bilo kakva prijava.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • Qatayam 24.08.2018.

    U ovakvim komentarima se najbolje vidi koliko je prosjačan hrvat glup i pokvaren.

  • LukaE92 22.08.2018.

    Htjela ga je "zagrlit". Psi zagrljalj ne shvacaju kao iskazivanje ljubavi nego kao poziv na borbu i osim ako pas nije naucen drugacije, tako ce reagirat. Trebalo bi njoj kaznu za uznemiravanje zivotinja.

  • 21.08.2018.

    Ovaj pas, ako je već u restoranu, što je diskutabilno, nije smio biti bez brnjice i trebao je biti na povodcu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare