To je to što me zanima!

Paula (17) pisala predsjednici: Kolinda, Mateo je ostao sam...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Paula Žilić iz Brestovca kod Požege nije se libila pomoć za najboljeg prijatelja tražiti u najvišoj instituciji u RH. Njezino pismo dirnulo je predsjednicu koja je posjetila Matea...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lijep pozdrav, predsjednice. Mama mi je rekla da Bog svima daje onoliki križ koliki smatra da netko može nositi. Mislim da je moj prijatelj Mateo Hlebec (18) dobio pretežak i da njemu i njegovoj obitelji netko treba pomoći. Mateo ide sa mnom u razred i najbolji mi je prijatelj još od osnovne škole. Javila sam vam se kako bih vas zamolila za pomoć jer mora završiti školu, a zaista mi je potreban prijatelj u školskoj klupi. Mateo mi je uvijek pomagao i nikad mu ništa nije bilo teško. Poginuo mu je otac, teško mu je stradao brat, a nedavno mu je preminula majka - napisala je hrabra djevojka u pismu predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Paulino pismo predsjednicu je toliko dirnulo da je nakon posjeta školi u Brestovcu skrenula s puta i pokucala na vrata obitelji Hlebec. Željela je upoznati Paulu, osobno joj zahvaliti, a Mateu pokazati da nije sam i da će mu rado pomoći. Sa sobom je u posjet povela i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i zadužila ga da od sada pa nadalje vodi brigu o ovoj obitelji.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata,

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Djevojčici kojoj su ukrali tricikl dobri ljudi kupili novi

. Odakle dolazi voće koje jedemo?

- Upoznajte prvog hrvatskog doktora za ljubav

 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • antonio1706 04.03.2017.

    Da li se netko sjeća tko je bio prije predsjednik? Ja se ne mogu sjetit prijašnjeg predsjednika...da li je taj išta radio..sjećam se nekog klavira samo

  • zvjezdana pikl_1 04.03.2017.

    Ova mlada djevojka pokazuje samosvjest pomoći nekom. Nadam se:Da će mu pomoći ali na ovaj naćin motivirati mlade da jedni drugima budu podrška. Danas je prevelika razlika između djece koje imaju i nemaju. Možda će i kute po školama pomoći da se smanji razliaka.

  • donor4 04.03.2017.

    pravo je cudo sto mu nije otela nekretninu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare