Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Paula (17) pisala predsjednici: Kolinda, Mateo je ostao sam...

Paula Žilić iz Brestovca kod Požege nije se libila pomoć za najboljeg prijatelja tražiti u najvišoj instituciji u RH. Njezino pismo dirnulo je predsjednicu koja je posjetila Matea...

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

[video: 1194186 / ]

Lijep pozdrav, predsjednice. Mama mi je rekla da Bog svima daje onoliki križ koliki smatra da netko može nositi. Mislim da je moj prijatelj Mateo Hlebec (18) dobio pretežak i da njemu i njegovoj obitelji netko treba pomoći. Mateo ide sa mnom u razred i najbolji mi je prijatelj još od osnovne škole. Javila sam vam se kako bih vas zamolila za pomoć jer mora završiti školu, a zaista mi je potreban prijatelj u školskoj klupi. Mateo mi je uvijek pomagao i nikad mu ništa nije bilo teško. Poginuo mu je otac, teško mu je stradao brat, a nedavno mu je preminula majka - napisala je hrabra djevojka u pismu predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Paulino pismo predsjednicu je toliko dirnulo da je nakon posjeta školi u Brestovcu skrenula s puta i pokucala na vrata obitelji Hlebec. Željela je upoznati Paulu, osobno joj zahvaliti, a Mateu pokazati da nije sam i da će mu rado pomoći. Sa sobom je u posjet povela i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i zadužila ga da od sada pa nadalje vodi brigu o ovoj obitelji.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata,

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Djevojčici kojoj su ukrali tricikl dobri ljudi kupili novi

. Odakle dolazi voće koje jedemo?

- Upoznajte prvog hrvatskog doktora za ljubav

 

Message